Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/25 A kérdező kommentje:
sajnos a mai generáció velem együtt elcsesződött:Snem vagyok büszke erre de..
2013. aug. 3. 02:10
12/25 anonim válasza:
13/25 anonim válasza:
Most jöhetnek a lepontozások.
És Te attól érettebbnek érzed magad mert 14 évesen piálsz?:)
Gratulálok.
És sajnálom hogy tőlem kell megtudnod, de nem, nem vagy érettebb...
14/25 A kérdező kommentje:
de most úúristen ki mondta hogy attól érzem magam érettebbnek? én azt mondom hogy akik nagyon éretlenek áá hagyjuk ehhez buta vagy:D
2013. aug. 3. 02:12
15/25 anonim válasza:
Igen én vagyok a buta "Valaki velem is beszélgetni ..."
Igen igazad van, jobb lesz hanyagolni a témát.
Mindenesetre ha nem tetszik, ne nézd meg a kommentet.
Ha meg már ideértél, késő... :D
16/25 Sir Sarcasm válasza:
te vagy buta :)
pár év múlva másképp látod majd
17/25 A kérdező kommentje:
azt mondtam hogy valaki a korától nem lesz éretlenebb.. vannak éretlen 14évesek és vannak érettek..SENKI nem mondta hogy attól érezném magam érettnek mert hogy én iszok.de komolyan:Dcsak még aki barbizik az nem akar inni például,meg más körökben mozog nem tudom ezen mit nem lehet érteni..
2013. aug. 3. 02:17
18/25 Sir Sarcasm válasza:
nincsenek érett 14 évesek, sajnálom
és itt a pont . :)
19/25 A kérdező kommentje:
attól hogy te hülye voltál 14évesen,vagy nem ismersz egy érett 14évest ,nem biztos hogy nincs is ..
2013. aug. 3. 02:20
20/25 Sir Sarcasm válasza:
de biztos.. aki túl van már a 14-en és azt azt követő pár életévén annak nem kell magyaráznom. 14 évesen mihez képest vagy érett? Egy 5 éveshez esetleg. 14 évesen még rengeteg fejlődés van hátra ahhoz, hogy érett legyél és ezt most főként a személyiségre értem. Ebben a korban az ember 1 év alatt rengeteget változik. Te is megérted majd és akkor majd belátod, igazam volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!