Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, akik nem találnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akik nem találnak maguknak normális barátnőt, ill azt hajtogatják, hogy csak a foglaltak normálisak, a többi pedig beképzelt, nem gondoljátok, hogy kissé elfeledkeztek a magányos aranyos lányokról, akiknek ez talán rosszul esik?

Figyelt kérdés
Az ilyen lányok nem fognak itt jelentkezni, hogy "én pedig normális, aranyos csaj vagyok" ....
2013. aug. 3. 01:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Az ilyen lányok nem fognak itt jelentkezni, hogy én pedig normális, aranyos csaj vagyok..."

Kénytelenek lesznek, mivel nemigen lehet őket megtalálni sehol. Különben is, úgytudom, kisírtátok magatoknak az egyenjogúságot, nosza, akkor tessék keresni a pasit.

2013. aug. 3. 03:36
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :-) .

Csak nem értem ezeknek a pasiknak a logikáját... mindenki volt egyszer egyedülálló... Most úgy gondolják, hogy a normális csajok beleszületnek egy kapcsolatba? Vagy akkor lesznek aranyosak a lányok, ha van barátjuk? A többi pedig mind beképzelt liba? Tény, hogy sok ilyen van, nem tagadom, de azért nem mindegyik ilyen.

Ha meg egy ilyen felszólításra jelentkeznének, egyből az jönne le, hogy még is csak kicsit többet gondol magáról, nem? Javítsatok ki, ha nem így van.

2013. aug. 3. 12:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem, csak van egy rakat beképzelt tahó akik minden egyes nőt leszólítanak, lehet, hogy csak a férfiak 5%-át teszik ki de naponta összefut legalább 15-el. Mi az esélye annak, hogy egy nő 20 fölött jól néz ki és egyedülálló?
2013. aug. 4. 09:57
 14/18 anonim ***** válasza:
vagy még egyáltalán vállalható?
2013. aug. 4. 09:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Mindegyik várja a harceget, de amíg nem jön addig is jól érzik magukat, a herceg pedig nem jön mert felfordult a gyomra.
2013. aug. 4. 10:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Az ilyen lányok otthon kuksolnak a szobájukban. Utcán nem ismerkednek, szórakozni nem járnak... Kopogjunk be minden házba, hátha ráakadunk egyre?:D Ezt te sem gondoltad komolyan.
2013. aug. 4. 11:24
 17/18 anonim válasza:
én nem vagyok ilyen forrófejű , minden lányt megvizsgálok(mármint hogy mennyire aranyosak és kedvesek), egyébként ez engem is idegesít hogy ilyenek a fiúk néha sőt pld. én még a szerény lányokat szeretem , mert még érdekesebbek és kedv esebbek mint a "helló itt vagyok , járunk" lányok :)
2013. aug. 28. 14:00
 18/18 anonim ***** válasza:

"Az ilyen lányok nem fognak itt jelentkezni, hogy "én pedig normális, aranyos csaj vagyok" ...."

nem bizony, se itt se mashol, olyannyira nem jelentkeznek hogy en meg az eletben nem lattam egyet se.

2013. nov. 20. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!