Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert remeg a labam?

Figyelt kérdés
Amikor a karate edzom veletlenul megerintette a fenekem amikor leult mellem a szivacsra vagy amikor megnezem a filmen Anthony Hopkinst az Arch of Triumphba ahogyan megcsokolja a no nyakat.
2009. okt. 25. 00:39
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Mert erős szexuális ingerek érnek (izgat, amit látsz/hallasz/érzel) és ideges leszel.
2009. okt. 25. 00:53
 2/3 anonim ***** válasza:
74%
Homokos vagy.
2009. okt. 25. 00:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

De lány vagy?

Jaj az annyira brutális. Régen énis éreztem ezt. De ez aztán nem szexuális. Valami teljesen más. nemtudom elmagyarázni. És amikor én ezt éreztem akkor az is érezte akivel épp telefonon beszélgettem. Csak sajnos már vagy hatéve nem éreztem ezt az érzést. És már nem is valószinű hogy fogom.

2009. okt. 25. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!