Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen ez a srác?
Figyelt kérdés
Izmos, sportos, jóképű is, viszont emellett csendes, visszahúzódó, egyáltalán nem is beszél lányokkal. Külsőre nagyon megfogott, viszont így esélyem sincs hogy megismerjem, mivel ő nem jönn oda, pedig szerintem tetszem neki, mert néha látom hogy engem néz, de mikor ránézek hortelen elkapja a tekintetét. Attól is félek, hogy ha esetleg megismerném valahogy (közös ismerős) akkor is ilyen kus csendes, visszahúzódó fog maradni. Szóval a lényeg: egy ilyen helyes izmos sportos srác, hogy lehet ennyire (jobb szó híján) töketlen?2013. aug. 2. 16:37
11/16 anonim válasza:
"ezzel a külsővel sok lányt megkaphatna"
És ha neki nincsen állandóan kangörcse? Hadd döntse már ő el az életében hogy mit tart fontosnak. Ha nem akar veled összejönni akkor nem is fog!
12/16 anonim válasza:
Istenem.... szóval te leszűrted abból, hogy a pasi nem megy oda hozzád ismerkedni, hogy csendes és töketlen? Gratulálok. Az nem fordult meg a fejedben, hogy nem tetszel neki és meg sem akar téged ismerni? :D
13/16 A kérdező kommentje:
Tényleg csendes, egypár ember kivételével szinte nem is beszél, multkor is mikor a barátaivel volt, én meg b.nőimmel, odamentünk hozzájuk (egyik barátnőm bátyja ott volt ezzel a sráccal), ott voltunk egy darabig, végére mindenki beszélt mindenkivel, sztorizgattunk, csak ő volt aki egy szónál többet nem igen szólt. A kérdésnek nem az volt a célja, hogy arra világítsatok rá miért nem jön oda hozzam (amúgy szerintem meg bejövök neki, felismerem ha bejövök vkinek), hanem hogy egy ilsen srácv(fent) miért ilyen csendes és visszahúzódó.
2013. aug. 2. 17:19
14/16 anonim válasza:
A sportosság nem feltétlenül társul a legmagasabb szintű társalgáshoz o_O Képzeld el, mintha dagadt vagy vékony srác lenne és akkor már menekülhetnél tőle B|
15/16 anonim válasza:
én se vagyok egy szociális állat, de ez tényleg durva xdd
sok oka lehet, ha ismernéd a pszichológiát tudnád
16/16 anonim válasza:
# 13
Egy ferfi attol, hogy jol nez ki meg nem hasznalja feltetlenul ki mindenhol, veletek ellentetben... Nem mindig jo ha magatokbol indultok ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!