Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 15 éves srác vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 15 éves srác vagyok a lány 17. Nem baj, hogy a lány 2 évvel idősebb?

Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 22:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
nem gond, csak furcsán fogtok kinézni.
2009. okt. 24. 23:45
 12/16 anonim válasza:
58%
Szerintem sem ciki!! Ismerek 20-on éves teljesen debil lànyokat, akik csak a telefonjukrol tudnak csevegni, meg az àgybeli tapasztalataikrol, és emlékszem a gimibol kifejezetten férfias, érett, higgadt és értelmes fiukra, akik az emlitett csajsziknak még tul érettek is lettek volna..akkor meg mirol beszélunk?
2009. okt. 24. 23:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
bajnak nem baj, csak "érdekes"... én maradok a korombeli pasiknál (barátom 2 hónappal fiatalabb, és már ezt is megkérdezte, hogy nem zavar-e hogy én 20 Ő 19)...
2009. okt. 25. 09:47
 14/16 anonim ***** válasza:
57%

Idiótákkal nem kell foglalkozni -___-"

Ha szeretitek egymást, akkor semmi sem számít :) (már együtt vagytok ugye? vagy úgy érted h tetszik a csaj?)

Egy csomó minden lehet.. lehet hogy a csaj későn érő típus a srác meg korán érő, vagy valami egyéb külső behatás miatt komolyabb, érettebb a koránál.. ez teljesen egyénfüggő. Nincs két egyforma eset. Nálatok is ilyesmi van?

-17L-

2009. okt. 25. 15:09
 15/16 anonim ***** válasza:
40%
Az, hogy a fiúk agyilag később érnek az egy baromság. Testileg később.Mindent bele, én drukkolok!
2009. okt. 25. 19:41
 16/16 anonim ***** válasza:
14 éves vagyok a barátnőm 18. 1 éve vagyunk együtt. Ennyit erről.
2010. aug. 2. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!