Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátomnak nem áll fel, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak nem áll fel, ha csókolózunk vagy bármi. Velem van a baj?

Figyelt kérdés
15 évesek vagyunk,és természetesen nem érdekel különösebben a lent lévő dolga.csak elvileg ilyen korban izgulnak fel legjobban a fiúk,stb,és félek hogy talán én nem vagyok elég jó,azért nincs semmi..mit gondoltok?
2013. aug. 2. 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:

azt hogy neki több kell hozzá és hogy felesleges ilyennel foglalkozni

attól még lehet neki nagyon jó

2013. aug. 2. 13:44
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem pl elég a párom illata és már hegyes is a cerka
2013. aug. 2. 13:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés,minden férfinál más és más.
2013. aug. 2. 13:52
 4/8 anonim ***** válasza:
"nem érdekel különösebben a lent lévő dolga" zseniális :) Ha annyira nem érdekel, akkor minek akarod, hogy felálljon? Nem olyan jó ám az, ha csak úgy ágaskodik.
2013. aug. 2. 13:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy ideje letérdelni, ha akarsz valamit.
2013. aug. 2. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Veled van a baj. Nem azért mert neki nem áll fel, azért mert 15éves vagy és " nem érdekel különösebben a lent lévő dolga"
2013. aug. 2. 14:03
 7/8 anonim válasza:

semmi köze a kettőnek egymáshoz.

Megcsókolod és nem áll fel neki

És akkor mi van.

nem azt jelenti hogy impotens vagy nem jössz be neki.

valakinek feláll olyankor is, valakinek meg nem

2013. aug. 2. 14:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Az még nem baj, de vigyázz mert nekem volt olyan exem akivel akármit csináltam nem állt fel neki. Az önértékelésem a nullával volt egyenlő abban a kapcsolatban aztán kiderült, nem velem volt a gond.
2013. aug. 4. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!