Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Jobban bejön a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Jobban bejön a divatos nő?

Figyelt kérdés
Én az a típusú nő vagyok, aki nem követi a divatot. Nem veszek fel virágmintás legginst, tapadós nacit, ingruhát, sarut, stb, mert ezek nem állnak jól. De egy barátnőm szerint akkor is ilyesmit kéne hordanom, mert topis, aki nem divatosan öltözködik. Szerintetek muszáj divatos cuccokat hordani akkor is, ha azok előnytelenek? Nekem eddigi tapasztalataim alapján úgy tűnt, hogy a férfiak kb let*jják, hogy a divatnak megfelelő ruha van-e a nőn, ha az alkatának megfelelően csinosan van felöltözve. Mit gondoltok?
2013. aug. 2. 12:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
9-es, nem féltékeny az biztos, mert ő sokkal csinosabb nálam, kifejezetten vékony, atletikus alkata van. Inkább már arra gondolok, hogy "ciki" vagyok így a számára, ez pedig rossz érzés. :(
2013. aug. 2. 13:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ha valaki cikinek tart téged, az nem barát vagy barátnő, hanem egyszerűen csak díszmadárnak kellesz neki. Egyértelmű, hogy el van szállva magától és téged is irányítani akar. Semmi stílusa, csak majmolja a divatot és téged is erre akar rávenni.

Ne tedd, légy önmagad, ha tényleg a barátja vagy, akkor nem fogja érdekelni.

2013. aug. 2. 13:20
 13/14 A kérdező kommentje:
12-de egyébként nagyon jó barátnő, szeretjük egymást, régi jó barát ő nekem. És mindig mondja, hogy csak segíteni szeretne, hogy jobban nézzek ki. Csak olyan nyomorult érzés, hogy a saját barátnőm topisnak tart, vagy csúnyának, vagy nem is tudom. Sosem volt még ilyesmiben részem. (Pedig már 30 múltam egyébként.) Az ő másik 2 barátnője egyébként nagyon divatosan öltözködik, végülis ha így vesszük, nem illek a körbe...
2013. aug. 2. 13:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Öltözködj ízlésesen, aztán annyi. Én nem is szoktam emlékezni, hogy a nők milyen ruhát hordanak. Ez persze fordítva nem jellemző, de minket, férfiakat nem annyira foglalkoztat a ruha, mint a nőket.

Hiába, mostanában már egy férfinak is ügyelnie kell a megjelenésének minden aspektusára, nemcsak a nőknek. Kár, hogy ugyanakkor a tradicionális elvárások a férfiakkal szemben szintén fennmaradtak; így egy kicsit nehéz...

2013. aug. 2. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!