Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az arca túl ropogósra sült de testileg és külsőre nagyon jól néz ki. Elkapnám minden pózban. Nagyon szexi. Arcra nem az esetem, de dugnivaló a csaj.
A cigányozó meg nem tudom honnét ilyen jól értesült, de biztos a jóindulat beszél belőle.
30F
Tessék a válasz a "lehet hogy tényleg nem qrva" mondatra.6-os nem vagyok jól értesült, csak egy olyan "hölgyről" van szó, aki úton útfélen tele van a nettel, mivel össze vissza pakolgat ki képeket magáról. Egyébként meg nem tagadom, napis..r rajongó vagyok :D Ja és nem vagyok rasszista, csak nevén nevezem a dolgokat, mivel a hölgy az, akkor miért ne nevezhetném meg?
lehet hogy valaki csak ellopta a képeit és visszaél vele,nem ez lenne az első eset hogy ellopják valaki képeit.
Bár nem ide tartozik,de ha te már napis*zar rajongó vagy megkérdezem mert én is akartam regisztrálni,de valamiért nem kapom meg az aktiváló emailt.
Talán úgy működik a regisztráció mint egyes torrent oldalakon hogy meghív kell vagy ilyesmi?
tegnapelőtt 10:32
1. pejoratív értelemben használod a nemzetiségi jelzőt a qurva szóval egybe kötve. Ez olyan mintha valami nacionalista román azt mondaná hogy magyar qurva.
Mellesleg a cigány nemzetiség már annyira kevert genetikailag, hogy az cigány aki annak mondja magát eltekintve persze a tök egyértelműségtől, de ez a csaj idén barnulhatott le. Illetve pár éve és azóta mindennap. Legalábbis tuti hogy a éves szolibérletét egy hét alatt használta fel.
A qurva meg amúgy is az aki pénzért árulja a testét és nem az akinek a fehérneműs képeivel tele van a net. Máskülönben minden fhm-ben valaha is szereplő csaj az lenne.
A napisz@r nak meg nem tudom hogy lehet rajongójának lenni. Az nemcsak hogy a szellemileg nulla mocskolódó söpredék tomboló játszótere de egy silány rosszindulatú aljas portál is. Nagyon sajnálatos hogy erre van igény. Egy meztelen fotó közel sem okoz olyan erkölcsi züllést mint az ott aláírt kommentek egyenként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!