Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mitakarhat tőlem? Olyan tanácstalan vagyok:S
Van 1srác aki nagyon bejön nekem szoktunk dumálni elég sokat:)
eleinte nemtudtam mitérezhet irántam mert utalgatott rá h bejövök neki de most meg már ki is mondta:)
aztmondta h nagyon bejövök neki de feltűnt h a legjobb bnőmmel is elég sokat foglalkozik és rákérdeztem h tetszik e neki...aztmondta h igen meg h mind a ketten tetszünk neki..de én jobban bejövök neki(ezt halál komolyan így a szemembe mondta)most nemtudom h mitakar tőlem:S
szerintetek most télleg jobban szeret?a bnőmnek egyépként sose mondta h szereti csak nekem mondta h tetszik neki mert aztmondta h bennem megbízik:$
de vajon igazat mondott?
mitgondoltok?
hogy derítsem ki az igazat?
olyan rossz mert nemtudom h télleg jobban szeret e nemértem h a francba tetszhet 1embernek 1szerre több ember:S
15/L és a srác meg a legjobb bnőm is 15:)
ez nemis rosszötlet;)
köszönöm:D
Annyira azért mégsem jó ez a dolog, amit a 19:37-es írt. Az ilyen trükköket csak a nők gondolják, hogy működik, de könnyen lehet, hogy az ellenkezője fog elsülni. Tetszel neki, bevallotta, innen neked kell lépni. Ha most semleges és kissé elutasító leszel vele, akkor azt fogja hinni, hogy már nem érdekel téged és még szép, hogy továbbáll.
22/F
hát igen mi nők:D
bonyolultak vagyunk kicsit XD
de talán van ebben vmi énse várnék életem végéig 1pasira:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!