Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam neki, hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác akivel 2 hete ismerkedek neten. Pár napja rájöttem, hogy: úristen én szerelmes vagyok! Tudom elég hülyén hangzik mivel még nem találkoztunk de egész nap csak rá gondolok, vele álmodok és elképzelem az első találkozásunkat, csókunkat. Mivel alapból ismerkedésnek indult ez az egész gondoltam elmondom neki de félek ha neki én nem tetszem akkor nem akar velem írni többet de úgy érzem már nem sokáig bírom magamban tartani. Ti mit tennétek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 1. 14:48
11/12 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Elküldheted priviben is.
12/12 A kérdező kommentje:
Én 13 ő 14 de én ezt tényleg komolyan gondolom a korom ellenére.:)
2013. aug. 1. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!