Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj az elso sex?

Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 11:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy akkor fájni fog:D főleg ha nem vagy elég tág.
2013. aug. 1. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Hülyeség. LEHET, hogy fog fájni, de nők többségének nem fáj.
2013. aug. 1. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ a helyzettől,párodtól, tőled.. stb De ne aggódj ha tényleg szeretitek egymást akkor a barátod figyelni fog rád, ha esetleg fáj akkor szólj neki.
2013. aug. 1. 11:53
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Az első kettő hülyeséget ír! Ugyanis eszeveszetten fáj a lánynak az első szex, ezért van, hogy sokan az első után hónapokig sírnak és gyógyszereken élnek, mert másként nem lehet elviselni. Velem is ez volt, mondjuk én csak két hétig vinnyogtam, de maga a szex az olyan fájdalmas volt, hogy alig bírtam ki... Úgyhogy szerintem várjál még vele, nem érdemes 40 éves kor előtt átélni az elsőt, mert akkor már a sok ülőmunkától olyan tág leszel, hogy simán tudsz majd dugni, és csak kicsit fog fájni :)))))))
2013. aug. 1. 11:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Persze majd 40 éves kormomig szuz leszek :D biztosh nem :D
2013. aug. 1. 12:06
 6/7 anonim válasza:
attól függ ha elengeded magad akkor nem valószínű ha nagyon rágörcsölsz vagy félsz akkor nagyobb a valószínűsége hogy fájni fog nekem pl nem fájt egyáltalán de ez egyéntől függő mindenkinek már az élmény ha az elején fáj inkább szólj a fiúnak hogy lassítson még megszokod és akkor sem kell durván hanem fokozatosan amíg megszokod utána jó lesz :)
2013. aug. 1. 12:24
 7/7 anonim ***** válasza:

4

Miért hülyeség? Ugyan azt írtad.. :D

2013. aug. 1. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!