Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17/L és 40/F. Mi erről a vélemény?
Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 08:29
11/33 A kérdező kommentje:
Én meg nem akarok tőle semmit és ő se tőlem. Szóval nem kell anyuéknak aggódni :)
2013. aug. 1. 08:50
12/33 anonim válasza:
akkor meg minek teszed fel a kérdést?!
13/33 A kérdező kommentje:
Azért mert kíváncsi voltam, hogy mindenki kapcsolatrá gondol-e.
2013. aug. 1. 09:39
14/33 anonim válasza:
az, hogy baromság, és nem is tudom minek állsz le egy ilyen korúval beszélni.. az, hogy tanár, vagy családtag, az mindegy ( mert természetes, hogy velük beszélsz ), de egy idegennel nem értem.. nem tudom te mi értelmét látod
15/33 A kérdező kommentje:
Nem idegen hanem tanár. Három éve ismerem szóval idegennek nem lehet nevezni. :)
2013. aug. 1. 09:51
17/33 anonim válasza:
ma 08:46
Jól csinálja a csávó. :D Bár ha a kiscsajt eladták akkor természetesen áhalál mindegyikre, de ha neki ez kellett mindenképp...
Amúgy meg 17 éves csaj és 40 éves férfi... Nekem még a borsófőzelékről is a szex jut az eszembe nemhogy erről. :D
Azért lenne egy tippem hogy a tanárod párszor kiverte már rád gondolva. Ez tuti. Elképzelte ahogy a feszes kis tested lovagol a farkán. :) Hacsak nem fából vagy kőből van.
28F
18/33 anonim válasza:
Szerintem korban összeillenek ami a férfit illeti. A lánynak meg tapasztaltgyüjtés.
19/33 A kérdező kommentje:
Ez miért lenne tapasztalatgyűjtés? Hogy érted? :)
2013. aug. 1. 13:29
20/33 anonim válasza:
Mivel "szerelem,szex" témakörbe írtad, ezért történhet,hogy egyesek kombinálnak. :D Ráadásul azt sem írtad a kérdés alá, hogy semmi nincs köztetek, csak jó viszony. Remélem,hogy ez így is marad. :) 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!