Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek nagyon ciki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek nagyon ciki ha egy lánynak nem szabályosak a fogai?

Figyelt kérdés
Az egyik oldalon elcsúszott két fogam a másik oldal szabályos. Nem merek mosolyogni mert félek, hogy mindenki a fogaimat nézi, tudom ez butaság de nem tudok szabadulni az érzéstől. Ismerőseim/barátaim azt mondják, hogy nem ciki ha valakinek nem szabályosak a fogai, de talán csak sajnálnak. Sajnos a szüleim nem tudják finanszírozni a fogszabályozó készüléket pedig én nagyon szeretnék. Köszönöm a normális válaszokat!
2013. júl. 31. 22:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nem nagyon szembetűnő akkor nem érdekel, ez nem lóvásár.
2013. júl. 31. 22:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát azért nem lóg ki a számból vagy ilyesmi, de látszik. Köszönöm a választ.
2013. júl. 31. 22:19
 3/9 Veréza ***** válasza:
22%
Feltalálták már a fogszabályozót... Talán ki kéne próbálni...
2013. júl. 31. 22:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Feltalálták az iskolát ahol megtanítják olvasni az embert, ha utadba akad egy akkor nem ártana beülni pár órára:)
2013. júl. 31. 22:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Enyém se az, sose volt az. Nem kell szégyellni magad emiatt, bár tény, hogy ha lez rá lehetőséged tényleg lépd meg, mert az öönbizalmadat ez kinyírhatja. Utána viszont sokszorosan visszatérülne... Életkor?
2013. júl. 31. 23:17
 6/9 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok de 2 hónap múlva 18, a helyzet kellemetlen ,mert 18 tól ha jól tudom szinte semmilyen támogatásra nem számíthatok. Az biztos, hogy amint lesz rá lehetőségem megcsináltatom még ha sokkal drágább is lesz. Köszönöm a választ:)
2013. aug. 1. 07:38
 7/9 Veréza ***** válasza:
Milyen finanszírozásról beszélsz kislány? Ne mond azt, hogy nincs 5000 ft egy fogszabályozóra? Mert akkor add meg a címed küldök pénzt...
2013. aug. 1. 08:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Milyen 5000Ft-ról beszélsz? Feltételezem valamilyen támogatással együtt van, ami nagy valószínűséggel nekünk nem jár. Az orvossal együtt beszêltük át a lehetőségeket, minium 65 ezret kellene fizetni. Megköszönném ha felvilágosítanál ezzel kapcsolatban! Ha csak 5000Ft-ba kerülne azonnal rohannék az orvoshoz.
2013. aug. 1. 09:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Mellesleg IGEN,van olyan aki nem tud kapásból 5000ret előkapni a zsebéből! Ettől még nem kell lekezelően bánni a másikkal!
2013. aug. 1. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!