Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Sminkelve vagy anélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Sminkelve vagy anélkül találtok egy nőt vonzónak?

Figyelt kérdés
A smink nélkült azt úgy értem, hog azért van rajta púder, szempillaspirál.
2013. júl. 31. 19:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
smink nélkül
2013. júl. 31. 20:32
 12/14 anonim ***** válasza:

A smink nélküól az smink nélkül...ami rajtad van, az is smink.

Egyébként a férfiak nagyrésze szerintem a smink nélkülit díjazza, de szerintem senki nem veszi zokon, ha a barátnője kihúzta a szemét, netán szempillaspirált is tett magára.

Én csak ennyit használok, még csak alapozót vagy púdert sem. Ettől még nem fog megrémülni, ha reggel felébred mellettem, nem egy idegen nőt fog látni.

Egyébként meg ennyi smink mindenkinek jól áll és valóban, amikor a pasik arról beszélnek, hogy smink nélkül, akkor azt gondolják, hogy bármit csak ezt ne...

[link]

2013. júl. 31. 21:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Szolíd smink alkalmanként. És fontos, hogy passzoljon a lány karakteréhez, egyéniségéhez.
2013. aug. 1. 02:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Na várj, leírom nekem mi kell a full sminkhez: színezett hidratáló, korrektor, szemceruza, szemhéjpúder (lightosabb szín vagy csak simán elsatírozni a ceruzát), szempillaspirál, színezett ajakbalzsam (epres vagy cseresznyés labellonak van színe).

Így havonta, hetente egyszer lát a barátom és hú meg há. Amúgy max színezett hidratálót használok a semmi sminknél és nagyon nincs vele problémája, sőt így sokkal jobban tetszik neki mindig ha véletlen sminkelek valahová, mert az különleges, nem mindig úgy lát. Viszont nem sminkelve is szépnek talál így nem kell azon gondolkodnom, hogy biztos csak a smink miatt tetszem neki.

23 N

2013. aug. 1. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!