Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Imádom a női lábakat szagolgat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom a női lábakat szagolgatni, főleg ha van egy kis szaguk. Lányok ti hogy álltok ehhez?

Figyelt kérdés
Mennyire lenen gond?

#láb #lábszag #szagolgatás #lányok lábszaga
2013. júl. 31. 00:56
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
ti nem nedvesedtek be pl ha leveszitek a cipőt és érzitek a lábszagot? engem felizgat nagyon a csajok lábszaga meg a lába
2013. júl. 31. 01:06
 12/24 anonim ***** válasza:
nyalogatni is stzereted a lábakat?
2013. júl. 31. 01:07
 13/24 anonim ***** válasza:
62%
Ez a nap is szarul kezdődik.....
2013. júl. 31. 01:10
 14/24 A kérdező kommentje:

nem, nem szeretem nyalni, az gusztustalan, viszont masszírozni meg szagolgatni nagyon szeretem.

nem csak ha büdös, csinos női lábakat imádom, de ha van egy kis szaga az isteni tud lenni

2013. júl. 31. 01:13
 15/24 anonim ***** válasza:
94%
Én is így vagyok mint a kérdező. Sokak számára elképzelhetetlen, miért izgat minket a lányok lába, lábszaga. A lányok elzárkóznak előle, eddig nem sikerült támogató személyt találnom.
2013. júl. 31. 01:15
 16/24 A kérdező kommentje:

én is csak hugom használt harisnyáit szoktam szagolgatni meg a cipőit.

Az a legjobb mikor bejön és leül mellém és érzem hogy büdös egy kicsit a lába, mondom tegye rám nyugodtan nem zavar, na akkor feláll :$

mondjuk ő nem tudja nem mondtam el neki.

Jó lenne más csajokkal is kipróbálni

2013. júl. 31. 01:19
 17/24 anonim ***** válasza:
Azért a hugoddal is piszok nagy szerencséd van hozzám képest. Nekem egy lány rokonom vagy ismerősöm sincs akinek szagolgathatnám a cuccait.
2013. júl. 31. 01:26
 18/24 anonim ***** válasza:
80%

Kb. 20 éves voltam amikor rájöttem én is, hogy ilyen vagyok. Ha direktbe nekimentek egy lánynak ilyennel az vagy kiröhög vagy szájba rúg benneteket. A nők nem így működnek. Gondolkodjatok fordítva, ha egy csaj arra kér, hogy az izzadt hónaljatokat szagolja, mit szólnátok hozzá? Én nem nagyon gerjednék erre. Ellenben ha valakit szeretek az felőlem bármit szagolhat ha erre izgul, sőt, örülnék neki ha boldoggá tehetném akár ilyennel is. Nőknél ugyan ez a helyzet, az érzelem az első és ha az megvan, bizonyos határon belül bármit megtesznek a párjukért.

Nagyon ritka az, hogy valakit izgatna a saját lába, a lazább csajok is inkább kíváncsiságból szagolgatják vagy azért, hogy elég jó lesz-e a lábfetisiszta pasijuknak.

A lényeg: nem a szexuális perverzióhoz kell keresni nőt. Ha valaki szeret el nem hiszed mennyi mindent megtesz érted.

Nyilván tapasztalatból beszélek, eddig talán egy kivételével minden barátnőm boldoggá tett ebből a szempontból, sőt, kifejezetten élvezték egy idő után, hogy ilyen egyszerűen és könnyen boldoggá tudnak tenni. Volt aki rá is játszott, nyáron csizma pl. És jó volt. Nem a szag miatt, hanem mert szerettük egymást és boldoggá tett mindkettőnket, őt a rajongásom, engem meg maga a láb.

2013. júl. 31. 12:43
 19/24 anonim ***** válasza:
91%
Ez durva.
2013. aug. 2. 13:08
 20/24 anonim ***** válasza:

Van egy ismerősöm, annak a lánynak annyira büdös a lába, hogy ha leveszi a cipőjét, akkor két kilométeres körzetben nem lehet megközelíteni, szinte megáll a szag.

Megadjam a számát?

2013. aug. 2. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!