Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok.

Eléggé társasági ember.

Sok barátom van és nagyon sokan jönnek hozzám mindenféle búval bajukkal.Szívesen hallgatom őket és ha tudok segítek is nekik.Viszont hiába ezek a dolgok valahogy rettentő magányosnak érzem magam.

Valami hiányzik az életemből és eléggé nehezen viselem. Ez igaz nem látszik rajtam..

Tény hogy az elmúlt 4-5 év nagyon stresszes volt.Család széthullás stb..nem részletezem.

Párkapcsolat terén kb ugyan ilyen viharos volt.Pláne az elmúlt 3 hónap..Nem tudom talán csak egy biztos társ hiányzik mellőlem? Vagy mi lehet velem?

18/F

2013. júl. 30. 23:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
hat a lenyeg hogy lehessen vele beszelgetni :)
2013. júl. 31. 21:38
 12/12 anonim válasza:
Szabadulj meg az internettől és jobb lesz :D
2013. aug. 1. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!