Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem lett ilyen rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem lett ilyen rossz az első csók?

Figyelt kérdés
A helyszín egyáltalán nem volt romantikus (buszmegálló mögött, hajléktalanokkal tele) de ez nem is volt baj annyira, hanem hogy a csók borzalmas volt. (A fiúval pont akkor jöttünk össze, de nem éreztem iránta semmit. Vagyis azt hittem érzek, de nem.) A számra tapasztotta a száját, (borzasztóan nyálas volt, utána az állam tiszta nyál lett),másodszorra is megcsókolt és erőszakosan dugta át a nyelvét a csukott(!!!) számon. Egyszóval borzalmas volt, azt hittem az első csók nagyon jó érzéssel fog eltölteni. Utána szakítottunk (szerencsére, mert nagyon nyomult rám, amit nem szeretek). Rájöttem, hogy valahol én is elrontottam, mert nem az ő hibája, hogy nem szerettem vagy ilyesmi. Megnyugtatnátok, hogy lesz ettől jobb érzés is a csók?

2013. júl. 30. 20:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Velem is pontosan ugyan ez volt, TELJESEN! Csak a helyszín volt más benne.
2013. aug. 2. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!