Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dundi bimbóudvar?

Figyelt kérdés
Van itt olyan lány, akinek kicsi vagy közepes cicimérete van, viszont a bimbóudvara arányaiban nagy a cicijéhez képest? vagy hosszúkásabb forma cicije van nagy bimbóudvarral? akár privát üzenetben is...

2013. júl. 30. 12:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
*meglegyen
2013. aug. 2. 11:06
 12/19 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 11:04

Pont hogy az a baromság amikor az 'enyém is ilyen'-nel jönnek! Azért mert te fóbiás vagy a mellek látványától attól még normálisan meg lehet érdeklődni képpel hogy ki mit gondol. Ez nem ország-világ elé tárás! Pár netező látni fog egy képet a kérdéses melle arc meg minden nélkül. Hú mekkora nyilvános meztelenkedés!....

Így legalább konkrét válaszokat kapnak és nem egy 'olyasmi'-t. Én is linkelhetek Brad Pittről képet mert mondjuk én így látom magam, majd kérdezhetem hogy jól nézhetek-e ki. Ne akard már a középkori szemérmességedet más kárára rákényszeríteni a kérdezőre!

2013. aug. 4. 16:46
 13/19 anonim ***** válasza:

Pff... először megmondom őszintén, hogy ignorálni akartam a hozzászólásodat, csakhogy képtelen voltam megállni, túl nagy volt a kísértés.

Először is egy jótanács: A szövegben használt felkiáltójelek száma fordítottan arányos annak komolyan vehetőségével.

Másodszor: Miért személyeskedsz? :/ Én, emlékeim szerint nem tettem...

Harmadszor: Nincs fóbiám, de valahogy taszít a gondolat, hogy mások az én képeimre recskázzanak. Annyi erkölcs és büszkeség azért szorult belém, hogy nem mutogatom a testrészeimet vadidegen emberkéknek, s innentől kezdve tökmindegy, hogy látszik-e az arcom, vagy sem. Tudom, ez a mai világban ritka (tisztelet a kivételnek), biztosan pofáraesésként ért téged is. Az írásod alapján kb. ilyesmi reakciót merek sejteni tőled: "Hát-hát mi az hogy ez a hülye kis liba nem tölt fel a melleiről saját képet, hát-hát hogy képzeli, sőt hogy merészeli, hogy kiszúrja a szememet egy netről lopott, hasonlónak mondott képpel... hát-hát ez-ez felháborító...!!!!4444négynégynégy"

Persze, egyesek csak csettintenek egyet, én meg már rakom is ki a képeket magamról, na nem ette fene! :D Sokan sajnos vannak olyan naivak, hogy bedőlnek az efféle kéréseknek, de én nem fogok. Az igazat megvallva, csak azért írtam ide, hogy leteszteljem, hogy na vajon lesznek-e, akik erre is rácuppannak és felkeresnek, tényleg csak a puszta kíváncsiság vezérelt. És lettek ám! :) Pedig a dolog igazságtartalmát még csak le sem lehet ellenőrizni, szóval simán lehet kamuzni is, csak győzzenek kiigazodni az emberek egymáson. Itt a neten mindenki annak és olyannak adja ki magát, aminek, illetve amilyennek akarja... :D A színészkedés jó móka. :P

Egyébként meg nem mindegy, hogy milyen képet raktam ki, ha minimum 90%-os egyezés van? Oké, nem is öt percig tartott, amíg megtaláltam, úgy gondoltam, hogy a célnak ez is tökéletesen megfelel. Most komolyan, mi a francért jobb ilyen (!) esetben a saját? Ráadásul nem vagyok testképzavaros sem, tudom, hogy mit látok a tükörben, nincsenek fals látomásaim.

"középkori szemérmességedet"- Hűű, ezzel aztán tényleg durván mellélőttél, nem is hiszed mennyire. :D Csak mert híján vagyok az ilyen jellegű exhibicionizmusnak, még nem vagyok prűd. Ha a magamutogatás már nem csupán szokás/divat, de elvárás is, akkor miféle világ vár így ránk? Ezen speciel nevetnem kéne, mert olyan szinten abszurd, de sajnos nem tudok, mert ez inkább szomorú, mintsem vicces. :/

"más kárára" - Ööö, és ebből pontosan kinek és milyen kára is származott?

2013. aug. 4. 22:27
 14/19 anonim ***** válasza:

1 A felkiáltó jelek kellenek. Veheted kiabálásnak is.

2 Nem személyeskedés.

3 Taszít a gondolat? Az osztálytársaid annakidején rád gondolva recskáztak, ha kicsit is jobban néztél ki mint az átlag vagy legalábbis nem voltál ronda. Viszont aki az itteni képekre recskázik az elég szegényes lelkületű lehet. Bár tuti hogy eltúlozzák ezt a dolgot és 500 emberből 1 ha teszi.

Az erkölcsöt férreértelmezed! Az nem azt jelenti hogy nem mutatod meg a testrészedet ha azzal kapcsolatban problémád van. A testiség felvállalása nem az erkölcs ellen való.

Vadidegen? Mennyivel másabb ha ismerős látja? Mitől lesz egy vadidegen ember kevésbé méltó csakmert te nem ismered? Ez a te ismereteid hiányát jelentik és nem a másik ember értékét degradálja.

Nem mindegy hogy látszik-e az arcod! Onnantól hogy látszik az arcod az egy kép rólad, míg anélkül csak egy kép egy mellről.

Ez a felfogás minden személyeskedés nélkül középkori. Egy modern gondolkodó ember nem ennyire prűd.

Most te személyeskedsz!

Soha nem neveztem hülye libának egyetlen ilyen kérdezőt sem és nem is tenném! Arra világítok rá hogy a segítségkérése értelmetlen ha nincs konkrét infója.

Ezen nem háborodok fel. Te háborogtál azon hogy képet kértünk. Nem recskázáshoz kell, hanem a válaszadáshoz. Persze mindenki magából indul ki és képzelem hogy milyen beállítottságú lehetsz ha egyből ez ugrik be neked.

Gondolom te az nőgyógyászhoz is más fotójával mész hogy így néz ki az enyém is. Mondja meg mi baja de nem nézheti meg mert vadidegen és otthon biztos rám fog recskázni...

Ha hiszed ha nem nem mókázásból kérjük a képeket. Hanem mert az ilyen mellnek ezeregy féle fajtája van, és az olyan mint az a legtöbbször mégcsak nem is hasonlít az eredetire. Név és arc nélkül egy képpel nem lehet visszaélni! Értelmetlen! Amúgy meg ha a könyökéről kértünk volna képet mert mondjuk az lenne a kérdés akkor is háborognál hogy biztos arra akarjuk kiverni??? Az emberi test és az emberi szervek természetes hétköznapi dolgok! Mindenkinek vannak! Szerinted akkora ügy ha valaki látja a másikét? Hát nem!

Minimum 90% ? Abból 85% az hogy az is egy női mell, ugye? Rengeteg olyan kérdés volt ahol az előzetesen belinkelt kép még csak nem is hasonlított az utána linkelt valódira! Pont hogy azért mert az önkép szubjektív és ha valakinek gondja van vele akkor túlzóan negatív is.

Te honnét tudnád hogy a valóságot látod amikor nem láthatsz más objektív szemével? Ez értelmetlen.

Az exhibicionizmus normális hétköznapi dolog mellesleg ehhez a kérdéshez semmi köze!

Ez nem m a g a m u t o g a t á s ! ! ! A cél nem mások szórakoztatása sem pedig a saját élvezete a kérdezőnek!

A kára pedig neki származik ha bedől a rosszindulatú előítéletes felfogásodnak, ugyanis nem fog használható választ kapni! Márpedig pontosan ezért jött ide!

Tessék még néhány hátha kevesled: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444444

2013. aug. 5. 09:32
 15/19 A kérdező kommentje:
nem is gondoltam volna, hogy ilyen vita lesz az elvekről a kérdésem során. A cél nem ez volt, de végül is az intelligens érvelések szépen felsorakoztak. Mindkét félnek elismerésem.
2013. aug. 6. 17:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Részemről én itt és most befejezem ezt. Túlságosan különböző a beállítottságunk és a nézeteink is szöges eltérést mutatnak, ez okból kifolyólag pedig eme vita folytatásának a továbbiakra nézve én nem látom értelmét. Te sem fogod megérteni az én elveimet, én sem tudod elfogadni a tiéidet, így innentől kezdve azt hiszem, nincs miről beszélnünk.

Annak oka van, hogy olyan vagyok, amilyen. Anno a barátomnak is alig mertem megmutatni a melleimet a komplexusom miatt, aztán amikor mégis voltam olyan hülye, hogy megtettem, nos, akkor láttam őt utoljára (a helyzetet, mi sem természetesebb ugyebár, azért kihasználta...). Persze, ezer más oka lehetett annak, hogy felszívódott, de az is könnyen meglehet, hogy emiatt. Eddig is bizalmatlan voltam a másik nemmel szemben, ezután meg még inkább az leszek, és az itt olvasottak (nem rád gondolok, hanem a gyakorinak ezen topicjára) és a saját tapasztalataim alapján ez azt hiszem nem is meglepő.

Túlozni meg nem kell, vannak azért rólam nyilvános képek közösségi oldalakon, szóval nem vagyok allergiás a fényképezőgépre, meg a képeim kiposztolására, de intim testtájakról akkor sem fogok saját képet feltölteni, ha maga a Jóisten kéri. Nem érdekel, hogy vissza lehet-e élni vele vagy sem, saját lelkiismeretem, saját erkölcsöm, vagy ha úgy tetszik, saját hülyeségem.

" Te honnét tudnád hogy a valóságot látod amikor nem láthatsz más objektív szemével? Ez értelmetlen. "

Úgy, kérem tisztelettel, hogy jó megfigyelő vagyok, a rajzoláshoz ez egyébként is elengedhetetlen.

Azt pedig kötve hiszem, hogy a kérdezőnek bármi kára származott volna a válaszomból, tekintve, hogy kb. én voltam az egyetlen, aki komolyan vette a kérdést és normális választ adott.

Akárhogy is, részemről itt a vége, én többet nem vagyok hajlandó ezzel kapcsolatban a billentyűzetet koptatni, se időm, se kedvem nincs ilyen halva született vitákat folyatni.

2013. aug. 6. 18:02
 17/19 anonim ***** válasza:

tegnap 18:02

Nálad nincs mit megérteni, mivel nem érvelsz! A légből kapott hülyeségek nem számtanak annak!

A női mellek 95%-a szép és csak a nagyon finnyás nyomiknak nem tetszenek akik a magazinok címlapját akarják maguknak, nem igazi melleket.

A barátod meg hogy lehet barát egyáltalán ha ilyenért lelép?!?! Ez emberismereti probléma.

Az önbizalomhiány az egy dolog, de nem kéne másokat is rákényszeríteni. Ez nem véd meg semmitől sem viszont hátráltat! Sok a nyomorék aki Mariah Carrey-t is lefikázná, de miért csak az ő szavuk számít, a pozitív válaszokat meg meg se érzitek.

Intim testtájak magasztalása egy régi felfogás és valamit az utcán mutogatni, vagy anonim módon segítséget kérni az nem ugyanaz.

Az erkölcs azt jelenti hogy a nyilvános dolgokban állítasz egy mércét ami nem sérti mások lelki világát, és nem azt hogy nem teszel olyant ami neked kellő és senkinek nem árt.

Az önértékelés akkoris szubjektív, és ezt nem tudod kikerülni, akármennyire is próbálod.

Te voltál az egyetlen aki szerint konkrét kép nélkül is pontos választ kaphatott volna pedig nem így van. Az ő érdeke az hogy korrekt választ kapjon, ami vagy megnyugtatja vagy nem de mindenképpen közelebb kerül a valós információhoz, kivéve persze ha rád hallgat és nem mutatja meg a konkrét problémáját.

Én már az elején tanácsolhattam volna hogy ne kezdj vitatkozni mert nincs igazad, de úgysem hallgattál volna rám.

Mellekről ezer képet lehet itt fent is találni, és semmi rossz nem történik ezek miatt. A csaj megkérdezi hogy szerintetek kicsi-e vagy sem, és feltesz egy arc nélküli félmeztelen képet. A válaszadók megmondják hogy nem kicsi de nem is nagy viszont szép és így érdektelen hogy mekkora. A csaj megnyugszik és mindenki örül, hogy segíthetett, és hogy segítséget kapott. Nincs ebben semmi erkölcsi züllés! Orvosi kérdés egy emberi szervről, ennyi.

2013. aug. 7. 10:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Van.
2013. aug. 7. 11:49
 19/19 A kérdező kommentje:
Haladunk :)
2013. aug. 13. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!