Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam h szeretkezés közben lassabban mennyek el?
1) Azt javaslom keressetek olyan pozíciót ami kevésbé izgat fel. Esetleg kicsit kényelmetlenebb a megszokottnál.
Nálunk ha én vagyok felül, vagy ha kutyapózban csináljuk hamarabb elmegyek, jobban begerjeszt a tevékenység, jobban izgat, ha mélyen vagyok.
Viszont ha a lány lovagol rajtam...kevésbé tudok mélyre ketülni, úgy sok ideig bírom. Kinek mi jön be.
2) Az is segít ha mielőtt elmész szólsz hogy STOP!!!! MEG NE MOZDULJ. Pár másodperc pihi pozícióváltás és mehet tovább a móka.
3) Azt is csinálhatod, hogy mielőtt elmész kiveszed és lefegyelsz pár percig, majd utána miután egy kicsit lehiggadtál és alaposan kilefetyelted a puncit újra vissza.
Az első alkalommal meg amúgy is gyorsan el fogsz menni, nekem kb 10 másodpercig tartott a dolod, de utána 10 percel újra készen álltam.
Aztén meg majd belejössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!