Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha egy nektek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy nektek nem tetsző/nem szimpatikus srác közeledik hozzátok testileg (pl. simogat), akkor valamilyen módon kifejezitek a nemtetszéseteket?

Figyelt kérdés
Olyan esetekre gondolok, hogy mondjuk a srác többször hozzátok ér, megfogja a kezeteket, megsimogatja az arcotokat stb. Ha nem jön be nektek a srác, akkor ezt mennyire engeditek pl. beszélgetés közben? Ha többször is megsimogathatja az arcotokat, az jelenthet valamit? És ha nem vonzó a fiú, akkor már mondjuk az első ilyen jellegű közeledés után is negatív visszajelzést adtok (mondjuk elhúzódtok, nem keresitek a társaságát)? Érdekelne a véleményetek, köszönöm a válaszokat.

2013. júl. 29. 20:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ebből születnek a "Ha a randin engedte hogy simogassam és mondtam neki hogy majd találkozunk, ő pedig bólogatott, akkor most miért nem keres? :((" és társai...

Jobb hogyha nem kerülgeted a dolgot. Hívd el egyértelműen randizni. Ne próbálkozz ilyesmivel az első 5 mondat után. Ha közelebb enged, közelebb ül és úgy érzed alkalmas az idő, akkor próbálkozhatsz esetleg hasonlóval. De addig csak elijesztenéd szegényt.

2013. júl. 29. 22:00
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem öt mondatot beszéltünk eddig, elég sok mindent megtárgyaltunk, és lelkileg is talán egy kicsit közelebb engedett magához. Mondjuk eddig inkább ilyen "burkolt" érintések voltak, nem "úgy" fogtam meg pl. a kezét, de talán tudja, hogy tetszik nekem, és talán én is bejövök neki, csak elég bonyolult ez az egész ügy. :(
2013. júl. 29. 22:08
 13/18 anonim válasza:
elsőként ha a vonzódásodat akarod kifejezni neki, semmiképp ne testileg próbáld. Nem azt mondom hogy heteket kell várni rá hogy megérintsd, de ez akármi mással így van, ha túl gyors vagy megijeszted...először is lelkileg kellene megmozgatnod őt. teljesen mindegy hogy mivel, lássa, hogy kedvesebb vagy mint más. sokkal kedvesebb. de ha már engedi hogy az arcát simogasd hát nem is tudom. figyelj sok lány enged meg a fiúknak sok mindent, de attól még nem biztos hogy össze is jön velük. érezze az érintéseden hogy ez más, hogy nem csak egy szimpla simogatás, mikor megérinted akkor legyél nagyon lassú, hidd el ez nagyon bejön, a mozdulatod érzékeltesse az érzelmeidet iránta, úgy simogasd meg mintha ezzel fejezhetnéd ki hogy szereted. ez most hülyeségnek fog hangzani de ha találnál egyszer csak egy vad nyulat valahol tök mindegy, és nem szaladna el hanem engedné hogy odamenj, te egyből odafutnál és elkezdenéd borzolni? :) úgy mennél oda hozzá hogy nehogy megijedjen, azt akarnád érzékeltetni hogy bízhat benned nem fogod bántani (a lánnyal akkor teszed ezt amikor kedves vagy vele) és amikor megsimogatod a nyuszit akkor gyengéden óvatosan simogatod. Ja és fontos hogy beszélgetés közben ha bármikor megfogod a kezét az nem akkora szám, olyankor tegyél ilyeneket mikor a téma érzelmes, hogy tudja hogy te nem csak úgy fogtad meg a kezét. Figyelj volt egy lány nekem akivel kb 1 évig össze akartam jönni, és végig azt mondta hogy á soha, egyáltalán nem vagyok az esete, de komolyan semmi nem egyezett bennünk tudtam hogy semmi esélyem nála de annyira rohadtul szerelmes voltam a lányba és annyira tetszett hogy az egy évig kitartóan próbálkoztam..aztán valahogy lemondtam róla, persze még mindig elbűvölt a leányzó és a következő egy év alatt közelebb kerültünk egymáshoz amiért nem azt érezte rajtam hogy megakarom szerezni. Beszélgetni kezdtünk, együtt lógtunk ami odáig nem volt, tényleg olyanokat csinált velem amit addig nem, mellém ült sűrűn, de már nem szerettem volna tőle azt amit addig. És csodák csodájára, 2 darab év telt onnantól kezdve hogy nekem megtetszett, és egy hétvégén kaptam egy smst tőle hogy nagyon örülne hogyha összejöhetnénk mert most dobta a barátját, mert véletlenül az én nevemen hívta. És nem kamu volt. én azt javaslom hogy viselkedj vele érzelmesebben mindig mint más. akármikor látod hogy baja van mindig menj oda és mindig ajánld fel a segítséged. Remélem segítettem valamit!
2013. júl. 30. 08:26
 14/18 anonim válasza:
ja és még egy, tudom mi az a burkolt érintés:) én mindig is nagyon szerettem, valahol fájt, hogy nem azért történik meg az a bizonyos érintés amiért kéne, de mindig örültem hogy ha megfoghatom valami indokból a kezét:) hajrá
2013. júl. 30. 08:29
 15/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sokáig leszünk már ennyire közel egymáshoz, és amúgy van valakije, csak néha én magam sem tudom, hogy mi legyen. Most pl. úgy érzem, hogy semmi értelme nem lenne próbálkozni, és felejtsem el, miközben meg odáig vagyok érte, és néha azt érzem, hogy ő is váltana, máskor meg hogy őt szereti. Nagyon össze vagyok zavarodva, és nem tudom, mit tegyek, beégni se akarok.
2013. júl. 30. 09:23
 16/18 anonim válasza:
miért nem lesztek már közel? derítsd ki hogy ő mit akar. azt mondtad jó viszonyban vagytok. akkor meg egyszerűen felteszed neki a kérdést hogy csak te érzed azt hogy egyszer így áll a barátjához egyszer meg úgy? mi áll kettőtök közt? a barátján kívül persze.
2013. júl. 30. 11:29
 17/18 A kérdező kommentje:
Másfelé fog vinni az utam, meg egy idő után neki is, ezért nem egyszerű. Amúgy szégyellem megkérdezni őt az érzéseiről, számomra ciki ez a helyzet, ráadásul az ilyen ügyeimnek mindig ugyanaz a vége, és jön az, hogy félreértettem mindent, nem akarnak tőlem semmit stb. Gondolom, szereti a barátját, és nem feltétlenül hagyná ott. Másrészt meg kicsit olyan, mintha "felnézne" rám, vagy nem is tudom, meg említette a srác rossz tulajdonságait is, meg engedi az érintéseket, volt közös program, ezek alapján meg kicsit úgy érzem, hogy nem lennék teljesen esélytelen. Az viszont elveszi a kedvem, hogy a barátjával teljesen másképp viselkedik pl. telefonban is, ha beszélnek, akkor mindig ilyen enyelgős-nyávogós lesz a hangja. Fogalmam sincs, mit gondoljak, mit érezzek, de a beégést el akarom kerülni.
2013. júl. 30. 12:48
 18/18 IQNuQ válasza:
Szerintem ha tényleg annyira nagyon enyelgős meg nyávogós mint amennyire mondod, akkor nem igazán tud önmaga lenni a barátjával.. Tapasztalatból tudom :D :( És akkor nem tudja igazán szeretni mert ha igazán szeretné, akkor nem neki akarna megfelelni :( Nem mondom teljesen biztosra, csak én gondolom így, mert velem már volt ilyen... Lehet hogy nem így van de lehet hogy igen... Szerintem ne add fel, legyél mindig mellette ha baj van, ha nagyon örül valaminek örülj vele te is, legyél gyengéd, mosolyogj azon is ami nem vicces, és tegyél neki nagyon burkolt célzásokat. De ne olyat hogy "Te vagy az életem" hanem például ha elront valamit akkor mondj valami ilyesmit, hogy "Szerintem aranyos volt" :D És közben nevess rá mert úgy nem lesz túl közvetlen :) De itt nem olyanra gondolok hogy valakit lelök a buszról :D Gondolom nem olyan :) Remélem segítettem, és szorítok neked!!! :)))
2013. okt. 5. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!