Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, milyen érzés szeretőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, milyen érzés szeretőnek lenni?

Figyelt kérdés

Hát az a gyanúm, hogy én is az leszek.

Igazából nem is bánom most ezt, olyan furcsa, izgatott érzés van bennem.

Ő nős, válni nem akar egyáltalán (értem ne is váljon), és csak azért találkoznánk, hogy szeretkeznénk.

Ez a dolog alakul köztünk már egy ideje, és ma végre sikerült nyugodt körülmények között megbeszélni kettőnk dolgát.

És még csókot is kaptam, hááááát csodálatos volt... :)

Idősebb is nálam jóval, és olyan jól esik, hogy egy ilyen embernek tetszem. :)

Nektek milyen érzés volt szeretőnek lenni?

Mennyi évvel volt idősebb/fiatalabb a szeretőtök?

Mennyi ideig tartott a viszony?

2013. júl. 29. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:
annyira nem jó, hidd el mert úgyis bele fogsz szeretni. 8 évvel idősebb és még most is tart.
2013. júl. 29. 17:36
 2/2 anonim ***** válasza:

benne vagyok egy hasonló helyzetben, elég bonyolult a helyzet, mert nekem van valakim, akivel még nem mondtuk konkrétan, hogy újra együtt vagyunk....

de van egy férfi, aki csak azt akarja, tőlem, és már többször meg is történt, csak hogy mi ezelőtt legjobb barátok voltunk, és most csak arról szól a kapcsolatunk, és igen én őt nagyon szeretem, de ő engem nem....vagy is hát azt mondja, hogy nem, neki nincs senkije se....és senkinek se akarja elmondani....és ezért akarok kibékülni az exemmel,hogy őt elfelejtsem, akivel miatta szakitottam

emigy 6 évvel idősebb mint én

2013. júl. 29. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!