Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti milyen esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen esetben festitek a körmötöket rózsaszínre?

Figyelt kérdés

pl:

találkozol barátokkal

vagy pasival

vagy ilyen-olyan a kedved

vagy erre-arra vágysz

árnyalatot is írhattok

utána elmondom miért kérdezem

2013. júl. 29. 15:50
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

találtam valamit:

Pink

Szeretetreméltó, romantikus, már-már giccsesen érzelgős vagy. Nyugodt maradsz még kritikus helyzetekben is, környezetedet csitítod. Kissé lassú a tempód, de ha vállalkozásba kezdesz, biztosan felvirágoztatod.

Ez nem igaz rátok? vagy ilyenre nem gondoltok körömfestéskor?

2013. júl. 29. 16:09
 12/25 anonim ***** válasza:

szerintem senki nem gondol ilyenekre körömfestéskor.

én speciel azért festem sokszor rózsaszínre a körmöm, mert ez többnyire minden ruhámhoz megy, és szép is. aztán van, hogy pár nap után megunom, jön másik szín, pl narancs, piros, stb.

nincs jelentősége, ne agyald túl :D

2013. júl. 29. 16:12
 13/25 anonim ***** válasza:
Nekem tényleg csak attól függ, hogy milyen színre festem, hogy épp milyen kedvem van, vagy hogy milyen szín volt már régen a körmömön. :)
2013. júl. 29. 16:13
 14/25 anonim ***** válasza:

Èn is ritkán festem mert ritkán van türelmem megvárni míg megszárad. Ha fiúval találkozom akkor (ugye vagy nincs kifestve mint általában, vagy) úgy, hogy menjen az öltözékemhez. Igazából szerintem csak az a lényeg, hogy ápolt legyen. Akár kifestem akár nem.

De visszatérve a lénygre a színnek annyira nincs köze ahoz, hogy kivel találkozom.

Mostmár elmondhatnád miért kérdezed :D

2013. júl. 29. 16:13
 15/25 anonim ***** válasza:

Szerintem egyik lány sem gondol ilyenekre.

:D Elkepzelem a szituaciot h ott ulok a koromlakkok folott es ilyeneken elkedem. Mindenki olyanra festi ami tetszik neki.

2013. júl. 29. 16:16
 16/25 anonim ***** válasza:
*elmélkedem
2013. júl. 29. 16:17
 17/25 A kérdező kommentje:

van egy lány ismerősöm, jópárszor találkoztam vele véletlenül, mindig sötét vörös színű volt a körme, vagy semmilyen.

egyszer elhívtam valaha, és eljött, és akkor világos rózsaszínű volt neki.

a bőre, szeme, és a haja is barnás színű

2013. júl. 29. 16:17
 18/25 anonim ***** válasza:

Ha elment veled nyilvan szimpatikus vagy neki ( vagy esetleg mégtöbb). Ne agyalj ilyeneken :)

Amugy eleg ritka hogy egy fiu megfigyel ilyeneket :) ez persze nem rossz ertelemben momdom

2013. júl. 29. 16:20
 19/25 A kérdező kommentje:

azért agyaltam ilyeneket, mert jó lenne tudni hogy mit gondol rólam.

Vannak érzéseim, de olyat nyilván nem kérdezek meg tőle hogy bejön a búrám? :D

2013. júl. 29. 16:23
 20/25 anonim ***** válasza:
És a körömlakkja színéből próbálod kitalálni, mit gondolhat rólad... :D Nem kell ennek ekkora jelentőséget tulajdonítani, valószínűleg épp olyan kedve volt hogy rózsaszínre fesse és kész. Inkább találkozgass még vele, aztán előbb-utóbb kiderül majd, mi a helyzet.
2013. júl. 29. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!