Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen esetben festitek a körmötöket rózsaszínre?
pl:
találkozol barátokkal
vagy pasival
vagy ilyen-olyan a kedved
vagy erre-arra vágysz
árnyalatot is írhattok
utána elmondom miért kérdezem
találtam valamit:
Pink
Szeretetreméltó, romantikus, már-már giccsesen érzelgős vagy. Nyugodt maradsz még kritikus helyzetekben is, környezetedet csitítod. Kissé lassú a tempód, de ha vállalkozásba kezdesz, biztosan felvirágoztatod.
Ez nem igaz rátok? vagy ilyenre nem gondoltok körömfestéskor?
szerintem senki nem gondol ilyenekre körömfestéskor.
én speciel azért festem sokszor rózsaszínre a körmöm, mert ez többnyire minden ruhámhoz megy, és szép is. aztán van, hogy pár nap után megunom, jön másik szín, pl narancs, piros, stb.
nincs jelentősége, ne agyald túl :D
Èn is ritkán festem mert ritkán van türelmem megvárni míg megszárad. Ha fiúval találkozom akkor (ugye vagy nincs kifestve mint általában, vagy) úgy, hogy menjen az öltözékemhez. Igazából szerintem csak az a lényeg, hogy ápolt legyen. Akár kifestem akár nem.
De visszatérve a lénygre a színnek annyira nincs köze ahoz, hogy kivel találkozom.
Mostmár elmondhatnád miért kérdezed :D
Szerintem egyik lány sem gondol ilyenekre.
:D Elkepzelem a szituaciot h ott ulok a koromlakkok folott es ilyeneken elkedem. Mindenki olyanra festi ami tetszik neki.
van egy lány ismerősöm, jópárszor találkoztam vele véletlenül, mindig sötét vörös színű volt a körme, vagy semmilyen.
egyszer elhívtam valaha, és eljött, és akkor világos rózsaszínű volt neki.
a bőre, szeme, és a haja is barnás színű
Ha elment veled nyilvan szimpatikus vagy neki ( vagy esetleg mégtöbb). Ne agyalj ilyeneken :)
Amugy eleg ritka hogy egy fiu megfigyel ilyeneket :) ez persze nem rossz ertelemben momdom
azért agyaltam ilyeneket, mert jó lenne tudni hogy mit gondol rólam.
Vannak érzéseim, de olyat nyilván nem kérdezek meg tőle hogy bejön a búrám? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!