Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ettől függetlenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ettől függetlenül lehet "gyönyörű" barátnőm vagy csak bányarémek?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet az, hogy...minden nagyképűségtől mentesen mondom, hogy elég helyes srác vagyok, legalábbis sok embertől hallon ezt a visszajelzést. Modellként is igyekszem helytállni. Viszont a baj az, hogy isten amennyire "meg ajándékozott" ott fent...olyan keveset adott oda lent. Olyan 13 cm lehet. És emiatt eléggé félek kapcsolatba bonyoldni tipikus "fullos" nőkkel, holott tényleg lenne rá esélyem, viszont félek ha meglátják, hogy mekkora van, akkor kinevetnek..vagy ha nem is nevetnek, attól függetlenül tudni fogom, hogy mire gondolnak. És ami rosszab, hogy tuti elmondanák a barátnőiknek... És épp emiatt olyan gátlásos lettem, hogy alig vagyok lánnyal. Utoljára tavaly volt barátnőm. Ő elég csúnyácska volt, meg is szoltak miatta, hogy miért vagyok együtt egy..hát nem velem egy kaliberű lánnyal. De hát tudtam, hogy neki úgy se jut jobb, örül, hogy ilyen barátja van, ergo nem zavarja hogy mekkora van nekem. De vele szakítanom kellett 3 hónap után, mert sok negatív véleményz kaptam..meg am. se müködött, mindegy ez hosszú. Pl az elmúlt 1-2 évben rajta kívül csak prostikkal feküdtem le. (Nem ilyen olcsó utcalányokkal).

Viszont most meg már kezdik azt gondolni az emberek, hogy meleg vagyok. Viszont nem akarok megint egy úgymondd ronda lányt...meg jó lenne valami tényleg gyönyörü nővel mutatkozni, de tényleg nagyon gátlásos lettem/vagyok.

Ha valahol esetleg nagyképűen hangzottam volna, akkor bocsánat, nem állt szándékomban.

22F

2013. júl. 29. 14:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ez viszont elég nagy gond.. de ha ennyire modellalkat vagy miért volt szükséged prostira?
2013. júl. 29. 14:30
 12/26 A kérdező kommentje:
2.nak: Igen, éleg ápolatlan volt amúgy
2013. júl. 29. 14:31
 13/26 A kérdező kommentje:

14:30...

Szerintem egyértelmű, ha elolvasod:)

2013. júl. 29. 14:32
 14/26 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokáig nem mértem le a farkamat, nemrég láttam, hogy csak 14 centi, de ez nem akadályozott meg abban, hogy a legjobb nőket kúrjam halomra. btw. 13-15 centi között van az átlagos európai pénisz, szóval semmi szégyellnivalód nincs.
2013. júl. 29. 14:35
 15/26 anonim ***** válasza:
Elolvastam. Nem egyértelmű. Vagy neked a homlokodra van írva, h 13cm??
2013. júl. 29. 14:36
 16/26 anonim válasza:
Szerintem is az a bajod, hogy túlságosan mások véleményére koncentrálsz, amolyan megfelelési kényszer. Valami pszichés oka van.
2013. júl. 29. 14:36
 17/26 A kérdező kommentje:

uff.. én nem járnék veled, de nem azért mert felszines vagy(ezért se), de inkább azért mert prostiztál.. ez undorító..

A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad.

# 7/16

ma 14:23

Pont leszarom, hogy járnál e velem, vagy hogy épp miért nem.

Amúgy azert jártam prostihoz, mert ha lefeküdtem volna azokkal a lányokkal akik az ismeretségi körömben vannak, vagy együtt dolgozunk, akkor úgyis kitudódna, és igen, onnantól kezdve kb csak a homlokomra nem lenne ráírva.

2013. júl. 29. 14:41
 18/26 anonim ***** válasza:
Jó, akkor neked sose lesz normális barátnőd. Törődj bele..
2013. júl. 29. 14:42
 19/26 anonim válasza:

Te Szerintem változtass a hozzáállásodon, külömben nem lesz normális csajod. Amúgy megértem, hogy az ilyen kis p*csák olyanok, de nem értem minek neked olyan, mégha csak szexre is..

Sok olyan lány van aki szép, ráadádul normális is. Nem az ilyen pletykás r*ibancokból kell kiindulnod akiket esetleg te ismersz

2013. júl. 29. 14:47
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Semmikepp sem bantani akarlak, de azt kell mondanom, hogy amellett, hogy - a leirasod alapjan - valoszinuleg kisebbsegi komplexussal, onertekelesi zavarokkal, megfelelesi kenyszerrel kuzdesz, erzelmileg is egy kicsit valahol egy kamaszfiu allapotaban ragadtal (a pszichologia ugy mondana, hogy pubertaskori krizishelyzetben vagy), ami meghatarozza azt, hogy hogyan tekintesz magadra es hogyan tekintesz a kornyezetedre, mas emberekre.

A sajat onertekelesedet tulzott mertekben, aranytalanul teszed fuggove kulso tenyezoktol, visszajelzesektol, mikozben kisse infantilis modon itelsz meg masokat.

Azert nehezebb kicsit a helyzeted, mert nem csak abbol kellene valahogy kikeveredned, hogy ne peniszmeret alapjan iteld meg sajat magadat, hanem abbol is, hogy ne eloiteletekkel, prekoncepciokkal es mindenfele teoriakkal, rangsorolasokkal viszonyulj a lanyokhoz, hanem torekedj arra, hogy minel melyebben megismerd a masikat (ami alapjan azert mar lehet kovetkeztetni, hogy milyen emberrel van dolgod), es kolcsonos bizalmon, elfogadason alapulo kapcsolat kialakitasa legyen a celod, amiben konnyebben oldodni tudnak a gatlasok.

2013. júl. 29. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!