Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szépnek/jóképűnek tartjátok magatokat?
Csak kíváncsi vagyok,hogy itt kinek mennyi önbizalma van.
Kort és nemet is légyszi!
17/l
#8 Kedves válaszoló:
Igen,szépnek tartom magam.:)
Én átlagosnak tartom magam, de vannak, akik kifejezetten szépnek találnak.
16/L
30/F
Jóképű vagyok. Tudom.
Huncut a mosolyom, csajok már eben találnak valami érdekeset, de szerencsére az arcberendezésem jó.
Szimmetrikus a képem (felmérések szerint a szimmetrikus arcú emberek férfi/nő a szebb az emberek megítélése szerint).
Igaz az öltözködéssel javítanom kel magamon, mert nem vagyok vékony. Nem tehetem meg, mint egyik másik modell/modellalkatú fickó, hogy felkapok egy farmert pólóval és még így is dögös vagyok, de megvan a kialakult stílus, ami illik is hozzám és valóban én vagyok, meg társul az előnyös fejhez egy jó szöveg. :)
Összességében 10 ből 8-9 vagyok. :)
Néha szépnek látom magamat :)
16/l
Abszolúte! Tisztában vagyok azzal, hogy milyen vagyok és ekképp reálisan ítélem meg magam. Akinek nem tetszem, jó, hisz mindenkinek más az ízlése, csak a bunkó beszólogatásokat nem szeretem amit a külsőre tesznek egyesek.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!