Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejön ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejön ez a pasi? (a kép lent)

Figyelt kérdés
[link]
2013. júl. 29. 11:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#10 nem azért, de nekem tökéletesen megfelel a Párom, úgy ahogy van! :P
2013. júl. 29. 13:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát gondolom akkor nagyon-nagyon kiemelkedően jól nézhet ki... Mert teljesítette a beugrót. /vagy gazdag/
2013. júl. 29. 13:23
 13/17 anonim ***** válasza:
az utcán 10-ből 2 srácnak ha van ilyen szimmetrikus arcszerkezete és kiállása, de már ez sem elég jó....
2013. júl. 29. 13:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Az, hogy itt írjuk egy srácra, hogy helyes vagy sem, közel sem azt jelenti, hogy egy kapcsolatnál ez a beugró szint.
2013. júl. 29. 13:45
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem az esetem, de teljesen rendben van.

Nem az esetem - tehát általában másfajta férfiak tetszenek, a párom is más típus, mint a képen látható pasi.

Ennek ellenére helyes, jó a testfelépítése (már amennyire erről a képről meg lehet ítélni), szép a szeme, stb., egyszóval vonzó. Tehát simán bele tudnék szeretni, de a külsején kívül azért ahhoz más is kell. Ez nem azt jelenti, hogy ez a beugró (ahogy előttem már mondták), hanem azt, hogy első látásra azért jóval nagyobb esélye lenne nálam, mint Franck Ribéry-nek :)

2013. júl. 29. 16:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Érthető bár szomorú is.

Mert ha be is jön az még lehet, hogy kevés lenne.

De ha nem jön be (szóval nem olyan akire azt mondod "szép de nem annyira" hanem "fúj de randa" akkor esélye nem lenne) és van aki olyan ronda koponyával rendelkezik, hogy mindenki ezt mondja rá. Mint én is pl. Nem vidám dolog "háromszög-arccal" élni. De legalább szimmetrikus.

2013. júl. 29. 17:17
 17/17 anonim ***** válasza:
#12 nem és nem is bánom, h nincs pénze, de dolgos jó lelkű, és ami a legfontosabb elfogad olyannak, amilyen vagyok és én is Őt, nagyon jól megvagyunk a táv ellenére immár 17hónapja. Nem értem mér kell előítéletesnek lenni..
2013. júl. 29. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!