Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is élvezitek a nyári meleget?
Figyelt kérdés
Én imádom, de egy 5-6 fokkal még lehetne melegebb..2013. júl. 28. 22:16
3/12 anonim válasza:
na ja, másnaposan a hétmillió fokos busz egész mókás. próbáljátok ki.. :D
4/12 anonim válasza:
Én nagyon nem bírom a meleget, már várom az őszt :S Plusz akkor lesz a szülinapom is,újra elindul a suli, úgyhogy én már szeretnék ott tartani :)
5/12 unalmas pasi válasza:
Nem tesz jót a szervezetemnek ez a trópusi meleg!
Aki meg rosszra gondol,azt vigye el az UFO! :D
6/12 anonim válasza:
Nekem tetszik. Légkondival, strandolással, sok dinnyével, jégkrémmel, jégkockával, kevés ruhával igazán élvezetes és különben is, ez csak egy nagyon rövid időszak az évben, ki kell élvezni. 29N
7/12 anonim válasza:
Jaaaaa, télen naggggyon nehéz volt az a sok fagyoskodás:( Ráadásul messzebb laktam az egyetemtől, mint most, és gyalogolnom kellett elég sokat.. ami persze nem gond, és egészséges is, de folyton beáztak a cipőim, meg fáztam:( Jó ez a nyár:D
8/12 anonim válasza:
eddig tűrhető volt, kondi nélkül 24,5 fok van a lakásban
ha éjszaka jó az idő nincs gond, akkor jó tehát 20-l ne legyen több
9/12 anonim válasza:
7-es
Ja, a folyton beázó csizmák...a legújabb is beázik pár alkalom, után...utána lehetett egész nap vizes zokniban lenni...hát most nem hiányzik.
10/12 anonim válasza:
Jobban élvezném egy barátnővel. Jó dolog ez, viszont ilyenkor úgy lenne igazán jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!