Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baráttal szex és egyéb gondok? Nem értem mi történt velünk.
Van egy sima fiú barátom, (én lány vagyok) akivel lassan három éve elég jól megvagyunk, tök jókat beszélgetünk, ismerjük egymás titkait, összes nő és férfi ügyét, meg tényleg jól elvoltunk minden egyéb belezavarás nélkül.
Egy ideje már mindketten lehangoltak vagyunk lelkileg és megviseltek, így átjött hozzám filmezni meg sörözni tegnap, aztán lefeküdtünk aludni, egymástól távol, tényleg semmi nem volt.
Aztán fél óra elteltével már egymás karjaiban feküdtünk, simogattuk egymást, és elég vehemensen egymásnak is estünk, de még a célegyenesben meggondolta magát, hogy ez nem jó ötlet. És félti a barátságunkat. Így nem lett semmi, másnap kínos csöndben váltunk el, mintha "nem történt volna semmi". Én ezt már bánom kicsit, félek, hogy ez kihat a barátságunkra, azt pedig nem szeretném. Meg nem is volt soha köztünk semmi, nem értem mi ütött belénk, biztos a szeretethiány. Valaki segítene hogy mit mondjak neki, hogy visszacsinálhassuk az egészet?
Huszonévesek vagyunk ha ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!