Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti küldenénétek/küldtetek már magatokról meztelen képet ingyen?
Figyelt kérdés
2013. júl. 28. 15:45
12/24 anonim válasza:
Aki küldött nekem, egyik se csak úgy, de pénz vagy ellenszolgáltatás nélkül mind.
Felesleges képet nézegetni valakiről, élőben kell le tépni róla a ruhát.(úgyis szeretik)
13/24 anonim válasza:
Nekem is küldhetne egy lány :)
14/24 anonim válasza:
Pénzért se csináltatnék magamról ilyen képet.
16/24 anonim válasza:
Én fehérneműset küldtem már fej nélkül, illetve ugye ezen az oldalon is sokan raknak fel ilyen stílusú képeket. Meztelen képet fej nélkül lehet küldenék valakinek, ha tetszik az illető, de csak úgy minden nélkül nem valószínű.
17/24 anonim válasza:
fej nélkül?
hullaként nehezen menne a fényképezés,meg nem is tartom túl vonzónak,úgyhogy ez is kivan lőve:/
18/24 anonim válasza:
Igen. Én sokszor szoktam a srácoknak magamról küldeni meztelen képet. Valamiért izgató, amikor egy idegen lát :$
19/24 anonim válasza:
18-as,legalább annyi eszed lehetne, hogy pénzt kérsz érte...
20/24 anonim válasza:
Miért kérnék érte pénzt? Nem vagyok én anyagias ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!