Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmesebbek a nők, mikor megjön?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a nők sokkal szentimentálisabbak, érzelmesebbek, féltékenyebbek, mikor megjön nekik. Ennek van valami biológiai oka, vagy csak egyszerűen a frusztráció, amit a vérzés okoz?2009. okt. 23. 14:42
1/9 anonim válasza:
hát én például sokkal jobban kívánom a szexet, mikor megvan. nem tudom, miért, de sokkal jobban kívánom, mint egyébként. lehet, hogy még érzelmesebb is vagyok. szerintem valami biológiai oka lehet. én nem szoktam arra gondolni, hogy ez most engem hogy frusztrál, hanem csak kellemetlen, hogy megvan és kész. ennyivel ennyi. vagy esetleg valami tudatalatti lehet a dologban. vagy nem???:))))
2/9 anonim válasza:
én ugyan nem, de így is b*unk napi 2-t 3-at
3/9 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, nyilván van biológiai oka. Nem szeretem így leegyszerűsíteni, de gondolom, hogy evolúciósan fontos, hogy ha megjön, akkor a nő mindenképpen megtermékenyíttesse magát, mivel akkor lesz baba. :) Ez így elég szárazan hangzik de gondolom ez az oka. Csak észrevettem, hogy a nők olyankor sokkal kedvesebbek a párjukkal, bújósabbak stb. :) Szerintem az nagyon aranyos. :D
2009. okt. 23. 15:27
4/9 anonim válasza:
Van, aki jobban kívánja ilyenkor a szexet, valakinél szóba sem jöhet, ez változó. Mint az is, hogy valaki ingerlékenyebb ilyenkor, valaki bújósabb, simulékonyabb. Viszont eredetileg nem menstruáció alatt termékenyülnek meg a nők, kicsit el vagy tévedve:-)
5/9 anonim válasza:
én idegbeteg vagyok inkább mint érzelmes.
6/9 anonim válasza:
Mért amúgy lehet vele szexelni? oO Ilyet sem hallottam még...xd
7/9 anonim válasza:
persze, h lehet. gusztus kérdése az egész :D
8/9 anonim válasza:
első vagyok, nem hiszem, hogy leegyszerűsíteném a dolgot. minek agyaljak ezen. ha lány lennél, tudnád, hogy milyen, nem hiszem, hogy akárki is szívesen agyal ilyeneken.:)
9/9 anonim válasza:
én is sokkal jobban kívánom a szexet amikor megvan. a böröm is sokkal érzékenyebb, de érzelmileg is sokkal ingatagabb vagyok. régebben nemsok olyan hónap volt,amikor nem sírtam vmi kis apróság miatt amikor megvolt.. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!