Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, aki beleőrült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, aki beleőrült a viszonzatlan szerelembe?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok,aki nem bírta elviselni,hogy nem viszonozzák az érzéseit és ettől bekattant,más ember lett.

2013. júl. 27. 22:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Talán akik eleve nem voltak épek.
2013. júl. 27. 22:39
 12/22 A kérdező kommentje:
És tudtok konkrét eseteket is mondani?Ha igen,hogy történt?
2013. júl. 27. 22:41
 13/22 anonim ***** válasza:
Pont ilyen vagyok. Emberedre találtál... Azóta nem érdekel semmi, és mégis minden összejön.
2013. júl. 27. 22:57
 14/22 anonim ***** válasza:

Igen, én.

Addig nem érdekelt, hogy nézek ki, ki mit gondol rólam vagy a rajzaimról. Most pedig ha kapok valami negatív kritikát, sírni támad kedvem, nem szívesen rajzolok,mert folyton arra gondolok, hogy ő azt gondolná, hogy "úristen, milyen béna ez a csaj" ahelyett, hogy "ez a csaj egy főnyeremény"

Pedig festettem neki is egy képet, olyan dologról, aminek nagy rajongója, és még nem mertem neki odaadni, de sírni fogok, ha nem fog neki tetszeni, ez biztos. :((

Jah, elég messze is lakik.

17/L

2013. júl. 27. 23:44
 15/22 anonim ***** válasza:
14-es nem fogja a kép nagyon érdekelni, nem jó út. Nem a rajztól lesz valaki főnyeremény.
2013. júl. 27. 23:46
 16/22 anonim ***** válasza:
Örülök...mindegy, már úgyis beleőrültem, szóval pár vágás és szevasz :")
2013. júl. 27. 23:48
 17/22 anonim ***** válasza:
Relax! Mindenki életében van ilyen, még rosszabb is, meg kell tanulni feldolgozni.
2013. júl. 27. 23:53
 18/22 anonim válasza:

igen hát persze hogy volt.

én spec a drogokba menekültem barátságok egészség stb ment rá, most már jól vagyok, de sosem leszek az aki voltam előtte. 22/L

2013. júl. 29. 00:43
 19/22 dromedarbalu ***** válasza:

Volt ilyen velem is :)

Én jó irányba változtam de napokig depis voltam

2013. aug. 11. 18:28
 20/22 anonim ***** válasza:

hááááá iggeen, ez nehéz dolog.

És fááj, igen, őszintén szólva elég rossz érzés, szerintem nem kell hogy feltétlen megörülj, lehet például hogy csak a mélybe taszít és egyszerűen nem vágysz majd más kapcsolatra, ugye mennyivel jobb^^, na de tényleg rossz

valahogy meg kell próbálni túlélni, egyébként 14-es, lehet nem attól lesz valaki főnyeremény hogy jól rajzol, de szép gesztus, ha ő így fejezi ki az érzéseit oké, lehet azt is értékelni.. pont valami másik kérdésnél volt, valahogy szóba került ki hogy fejezze ki az érzéseit, van akinek így pl könnyebb, vagy valaki például.. pénzzel, hát nem a legjobb de szóval sok változata lehet

2013. aug. 11. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!