Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az igaz hogy a tanga égészségtelen és fertőzéseket lehet kapni?
Figyelt kérdés
Ha igaz akkor miket lehet? És miért egészségtelen?2013. júl. 27. 20:54
1/8 anonim válasza:
Még sose kaptam el semmit. Ne legyen az a cérna seggbe vágó és pamut legyen, akkor nem sok esély van bármit is elkapni.
2/8 anonim válasza:
egy hülyeség. ezt azok a nők találták ki, akik nem viselnek tangát, mert "kényelmetlen" nekik.
éppűgy mint a mondást is a dagi lányok kreálták, hogy "csak a kutya játszik a csontokkal" célozván evvel a vékony lányokra....szánalmas.
3/8 anonim válasza:
Ami a fenekednél van, azokat könnyebben eljuttatja a hüvelyedhez. Akkora kockázata azért nincs, ha jól esik használd! :)
4/8 anonim válasza:
Nekem konkrétan volt vele problémám, egy időben hordtam tangát. És biza állandóan fertőzéssel küzdöttem, pedig megfelelően tisztálkodtam mindig. Áttértem a franciára és azóta semmi ilyen jellegű gondom nincs.
Szóval szerintem nem egészséges, de ez egyéni érzékenységtől is függ. Ugyanúgy mint a tamponhasználat, van aki évekig használja probléma nélkül, van akinek meg állandóan valami nyavalyája van miatta.
5/8 anonim válasza:
Kimenni az utcára is egészségtelen, mert beszívod a szmogot. Legalábbis a csúnya, otthonülős emberek ezzel vigasztalhatják magukat.
6/8 anonim válasza:
Hacsak a szóban forgó lány nem zuhanyzik napi kétszer és vált naponta bugyit (menzesznél naponta többször), nyilvánvalóan egészségtelen, ez nem újdonság. Túl azon, hogy a baktériumok a fenék és a hüvely között könnyedén keveredhetnek mivel a vékony textildarab hol a hüvelyben, hol a végbélben van; egy felfázást is olcsóbban újíthat a viselője. Akinek még nem származott eü-s problémája belőle, szerencséje volt. Ha továbbra is a szerencsére hagyatkozik, a probléma is kopogtatni fog. Dehát mostanság az egészség vagy a higénia amúgy is sokadlagos szempont a nők jelentős részénél. Úgyhogy oda se neki! :)
7/8 anonim válasza:
Első vagyok. Menzesznél rendes bugyit hordok, betétet használok, azt ugye tangával lehetetlen viselni. Az én bugyim, se a hüvelyemben se a fenekemben nincs benne :D Ezért írtam, hogy ne az a spagetti vastagságú legyen és pamut, egy rendes bugyi, de műszálas ugyanúgy ártalmas tud lenni!
8/8 winR válasza:
Én több, mint 10 éve hordok 99,5%-ban tangát, a legkülönbözőbb anyagokból, de soha semmi bajom nem volt eddig. Pedig némelyik nagyon "műanyag".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!