Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg minden pasinál bejöhet ez a trükk, vagy csak az olyasmi helyes srácoknál van némi esélye ennek, aki a mozgóképen szerepel?
Szerintem ha én ezt eljátszanám, pofon vágna a csaj adott esetben, sőt el sem jutok odáig, hogy puszit adjon. Pedig az elvileg nem nagy kunszt.
ha bejössz a lánynak összejöhet
de azért néhány pofon összejöhet :)
utolsó!
Honnan tudod hogy nem?
"ha bejössz a lánynak összejöhet
de azért néhány pofon összejöhet :)"
Itt a pont!
Onnan, hogy nem szoktam idegeneknek a nyakába borulni és puszilgatni. Ha jó pasi, akkor haladjunk szép sorban (nem kell rám sokáig várni, de előtte mégis megismerném valamennyire).
Puszit még a családomban sem osztogatok csak ünnepnapokon, csak a partneremnek jár. Idegeneknek nem.
Attól függ, ki csinálja, tényleg.
Ha egy régi jó barátom(aki iránt még nem érzek semmit), vagy olyasvalaki, aki tetszik, fontolóra veszem, hogy legyen több köztünk. Ha valami 1 hete ismert haver koma, akkor nem érdekel.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!