Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kicsi a mellem?

Figyelt kérdés

Engem nagyon zavarnak, már a műtéten gondolkodom. Szerintetek?

[link]

2013. júl. 27. 10:14
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
lehet csak azért tűnik neked kicsinek, mert arányaiban a mellbimbód mérete a szokásosnál nagyobb. de semmi baj nincsen egyikkel se. neked ilyen, és aligha hinném, hogy a későbbi barátod bármelyik méretét a szemedre vetné. mindkettő szép, és a mellbimbó hideg hatására amúgyis kicsit összébbszűkül, ezzel a végét szép keménnyé varázsolja :-D
2013. júl. 27. 11:08
 22/57 anonim ***** válasza:
51%
És a mai "Monnd, hogy jó a mellem" kérdés győztese.
2013. júl. 27. 11:10
 23/57 anonim ***** válasza:
60%
Ha ettől jobb napja lesz.. Nekem nem került semmibe a pozitív vélemény.
2013. júl. 27. 11:12
 24/57 anonim ***** válasza:
Ne viccelj! Műtét? Neee baromi jó melled van, a műtét csak elrontaná!
2013. júl. 27. 11:26
 25/57 anonim ***** válasza:
12%

Aki ide felpakolja magát így, félmeztelenül, ahhoz nem kell sok, hogy megállapítsam az agytérfogatát, mert egyértelműen kicsi, vagy nincs is neki.

Törődj bele drágám. :)

2013. júl. 27. 12:20
 26/57 anonim ***** válasza:
66%
Önértékelés kérdése. IQ-ja könnyen magasabb lehet mint a tiéd.
2013. júl. 27. 12:23
 27/57 A kérdező kommentje:
Még mindig jobb, mint ha idegeneknek, vagy ismerősöknek mutogatnám élőben. Nincs rajta az arcom, anonim az oldal, szerintem semmi gond nincs ezzel, véleményt kértem. Akit nem érdekel, nem nézi meg, de, ha megnézte, utána ne fikázzon, mert ezek szerint csak érdekelte. A véleménye mindenkek teljesen szubjektív. Neked ez a véleményed, én elfogadom. :)
2013. júl. 27. 12:27
 28/57 anonim ***** válasza:

Valószínűleg többször mint te. :D

Mondjuk az egyszerűbb nők mindenkire buknak aki újságokban már szerepelt így rám is.

2013. júl. 27. 12:32
 29/57 anonim ***** válasza:
6%
Nagyon szánalmas vagy :) És csúf melleid vannak, nagy a bimbó, szétállnak, szóval hányás vagy, szia :)
2013. júl. 27. 13:47
 30/57 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szép melleid vannak felesleges a műtéten gondolkoznod. Meg szabad kérdezni a korod?
2013. júl. 27. 13:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!