Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem első bulijába hogyan könyörögjem el magam? 17L
Figyelt kérdés
Anyu nem szívesen enged el sehová, és még sosem volt olyan, hogy éjfél után jöttem haza. Na most, elhívtak egy buliba ami nagyon szuper lesz, az én körömben (van egy érdeklődési köröm, aminek van pár rajongója) ez az év bulija, szóval nagyon szeretnék elmenni, de hajnali 4-ig tart! Most mit csináljak, hogyab győzzem meg anyut? Fé hónapom van még addig. Még sosem voltam bulizni.
17L
2013. júl. 26. 23:55
11/12 anonim válasza:
Ha ilyen jó kislány akarsz lenni, akkor nem hinném, hogy ilyen nagy bulikba el kéne járnod. A buliba piálni, táncolni, ismerkedni szokás a másik nemmel...
12/12 A kérdező kommentje:
Nem lesz olyan óriási buli, csak a baráti társaságomnak olyan fontos, mert a mi körünkben ez egy fontos esemény.
Nem igaz, hogy most azt mondjátok, ha nem akarok inni, ne is bulizzak? Mi ez már???
2013. júl. 27. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!