Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi az első benyomásotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi az első benyomásotok erről a lányról? Fiúk szerintetek milyen az öltözködése, tetszik? Az arca mennyire tetszik? Mennyire jó nő? Képek

Figyelt kérdés

Mit gondoltok a stílusáról, szerintetek csinos? Ő egy magyar divatblogger. Ezekben a ruhákban szokott általában járni,a blogján külön posztok vannak a jobb összeállításairól.

[link]

2013. júl. 26. 22:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%
Na ez a baj a magyar emberekkel,ha valakinek van egy kis egyénisége nem olvad bele a tömegbe,hanem kitűnik és egyéni máris "bottal se nyúlnék hozzá" stb..Szerintem gyönyörű és a stílusa meg egyéni,különleges de nem undorító hanem igényes..Jobb lenne ha a magyar emberek se lennének szűk látókörűek..
2013. júl. 27. 00:17
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Több összeállítása is van, ami tetszik, de azért...tény, hogy egyedi, de attól még nem biztos, hogy stílusos is, meg jó, meg szép is. Csak párat mernék felvenni az utcára.
2013. júl. 27. 03:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem szégyelli magát? Van egyénisége, de remélem nem ragadós.
2013. júl. 27. 11:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Gáz!Össze nem illő göncöket aggat magára.Ebben nincs semmi egyediség,inkább nevetséges:D
2013. júl. 27. 12:29
 15/19 anonim ***** válasza:

[link]

Huhh, ez a fotó...

De például ez az összeállítás tetszik: [link]

Összességében a képek 20 százaléka normális - a fotós által készítetteknél egy fokkal jobb az arány. Egy-két összeállítás kifejezetten borzalmas. Pedig amúgy szép lány, csak kicsit lapos.

De komolyan: ha már valaki modell, akkor miért pakolja fel a sajátkészítésű, tükörbenpózolós képeit a netre? Én ebben az eseben inkább arra törekednék, hogy csak és kizárólag profi fotós által készített képek legyenek még a fbomon is.

2013. júl. 28. 17:52
 16/19 anonim ***** válasza:
*esetben
2013. júl. 28. 17:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Látom én hogy van egyénisége ,de sajnos olyan ami engem taszít. És mivel nem ismerem személyese,csak a képek alapján továbbra is az a véleményem hogy BOTTAL SE!!!
2013. júl. 29. 21:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Plastic Tinkerbell is that you?
2013. szept. 6. 21:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Arca haja se szép,van egy két összeállítás de a nagyrésze tömeg s zerintem csúnya is.
2016. okt. 27. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!