Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem néznek már meg a fiúk az utcán vagy bárhol?
Egy évvel ezelőtt még szemeztek,nézegettek a pasik,dícsérgettek 159/50 kg-ommal most felhíztam kicsit 159 cm vagyok még mindig és 56 kg.
Ennyire sokat számít ez ?
159 cm-hez valóban kissé sok az a 56 kg...
gondolom ezért.
"159 cm-hez valóban kissé sok az a 56 kg...
gondolom ezért."
What? Te hülye vagy?
Szerintem sem vagyok kövér,csak van rajtam mit fogni.Kicsi poci,nagy mell,nagy kerek fenék.
Mindegy végülis a vélemény,mert én így jól érzem magam teljesen.A családomban a nők állandóan fogyóznak és annyira lerontják ezzel magukat ,hogy mindenben a kalóriákat figyelik és nem tudnak egy jót enni.....
"Kicsi poci,nagy mell,nagy kerek fenék."
Woooooooooooow te vagy álmaim nője :) Ne is akarj megfelelni másnak, élj úgy, ahogy neked jó. A baj azzal van ha belekényszerítenek valakit az értelmetlen fogyókúrába, mert bebeszélik nekik, hogy kövér. Az ilyen pasik álltalába felvágni akarnak a haverjaiknak, hogy milyen vékony lánnyal vannak, csak nem gondolnak bele, hogy ezzel nagy kárt is csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!