Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti mien melleket szerettek? Kisebb, nagyobb? Mert nem tudom eldönteni, hogy az én mellem megfelelne-e egy fiunak.
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 22:11
21/27 anonim válasza:
Addig csavargatnám a mellbimbódat, amíg meg nem tanulod helyesen leírni a "milyen" szót.
23/27 exronin válasza:
A két képen két telljesen különböző mell van. A tiéd ugye a negyede ezekenek, de az is lóg?
24/27 anonim válasza:
0:23:13 nak igaza van .....Ha valaki beledszeret akkor nem azt nezi,hogy mekkora meleid vannak.Ezt tudom ,mert enis fiu vagyok es tapasztaltam.Azelott a bizonyos lany elott enis azzal a sablonnal valasztottam,hogy minel nagyob mell legyen...
25/27 anonim válasza:
Nekem küldhetnél képet a melledről :) 19/L
27/27 anonim válasza:
Szerintem mindegy mekkora...egyes pasiknak a kis mell másoknak a nagy jön be...de ne a melleiddel hódits...ott a mosolyod, az egyéniséged stb...azzal vedd le a lábárol a pasit... utána ugyis mindegy lesz neki mekkorák a melleid hisz nem azért lesz együtt veled. Amúgy meg szerintem a kisebb mellek izgatóbbak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!