Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szájrapuszi? (többi lent)
Van egy fiú, akivel nagyon jó barátságba lettem. Szinte minden héten találkozunk. Elmondtam neki hogy szeretem, de nem mondott semmi konkrétat.
Most jövőhéten egy hétre elmegyek nyaralni, és előtte ,még ezen a héten,valamelyik nap találkoznánk (mert ugye utána egy hétig nem látjuk egymást). És én most azt tervezem, hogy búcsúzáskor majd adok neki egy "szájrapuszit".
Én elvileg tetszek neki, meg esélyem is lenne, de azt mondta még régebben hogy "nem akar barátnőt". De azóta szerintem ez változott, de ha nem is, én akkoris szeretnék adni neki szájrapuszit. Nagyon ideges vagyok emiatt, és nem tudom hogy mi lenne belőle, hogy reagálna. Ugyanúgy barátok maradnánk? jó ötlet volna? Szerintetek? Segítsetek!:/ Válaszokat előre is köszi, fontos lenne!:)
Elfordulni biztos nem fog, ki tagadna meg magától egy szájrapuszit? :D
(Márha nem vagy hájas :$)
szerintem olyan sokat nem veszíthetsz,
ha tényleg a barátod és nem akarna tőled semmit akkor valószínűleg megbeszélitek aztán minden megy tovább, ha nem akar barátnőt de bejössz neki akkor meg mondja hogy nem akar semmit, ha meg akar öled valamit akkor minden jó lesz
ha én lennék ö, így reagálnék, de persze nem ismerem szóval annyira nem lehet tudni hogy mi lesz, de szerintem csináld :D
sok sikert!
Érdekes ez velem megtörtént majdnem ugyanígy!
És a csajnak mondtam hogy elvileg haverkozni akarok, azt közbe megváltoztak a dolgok, és Full nem vágom mi van, de szájra puszi az itt volt :D Sok sikert, egy 26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!