Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a legszebb lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a legszebb lánynak nincs barátja?

Figyelt kérdés
Okokat,indokokat kérek, hogy mi miatt lehet ez?nagyon tetszik a lány:S:D
2009. okt. 22. 18:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Talán mert a fiúk "félnek" tőle,mert túl szép,akkor biztos nem olyan srácra van szükségük mint amilyenek ők maguk.
2009. okt. 22. 18:58
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Az, hogy neked ő a legszebb, még nem jelenti azt, hogy más is így gondolja. Egyébként meg lehet valaki hű de gyönyörű, ha belül egy nulla.
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Akkor menj oda hozzá,mutatkozz be ha még nem ismeritek egymást,ha ismeritek egymást akkor pedig hívd el sétálni:)

Egyébként Te is tudod,hogy az,hogy mennyire szép egy lány egy dolog,de ez mellett sokkal fontosabb a belső értékek.Lehet egy lány gyöngyőrű szép,ha belülről üres,értelmetlen a belső lénye.

És az sem mellékes,hogy kettőn áll a dolog,lehet,hogy sokan akartak járni vele,de a lánynak azok a fiúk nem voltak szimpatikusak.

Ismered a mondást:kettőn a vásár.

Az egy dolog,hogy ha a fiúnak tetszik a lány,de kölcsönösnek kell lennie a vonzalomnak!:)

14,5/L

4/12 anonim ***** válasza:
89%

Igen még követelőzöl a válaszolóktól.

Na hát szerintem válogatós a lány.

nem áll le minden jöttmentel.

Vagy mindenki csak a külseje miatt akar tőle valamit mintahogy te is. és nem talál társat csak ilyet aki nagyon kivánja a külseje miatt.

5/12 A kérdező kommentje:
Attól hogy nekem szép?na ne nevettes már nekem mindenben jó az ízlésem jó hogy szép, és nem hagynám ott ha lefeküdnék vele ennyit erről, mert vannak olyan aberált bunkók akik ezt csinálják
2009. okt. 22. 19:04
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

Te sem vagy szerény...

(3.voltam)

2009. okt. 22. 19:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Állitólag én is tök szép vagyok meg minden,mégsincs barátom most.Miért?

Mert nem akarok,mert jobb most egyedül és ezért mindenkit lekoptatok.

ezernyi oka lehet annak ,hogy nincs barátja.De miért nem kérdezed meg tőle ?:D

2009. okt. 22. 19:24
 8/12 anonim ***** válasza:
38%
Ezt csak ő tudhatja,kérdezd meg tőle, ha ennyire érdekel. Ha meg bejön neked, miért nem kezdeményezel? Ezt nem fogom soha megérteni.
2009. okt. 22. 19:52
 9/12 anonim válasza:
61%
Kisfiam!Vegyel vissza az utembol,az izlesed egz nagy nulla,te magad meg ezt a szintet is ubereled negativ ertelemben...:))
2009. okt. 22. 20:20
 10/12 A kérdező kommentje:
Mit okoskodsz te paraszt, ezt személyesen mond az arcomba te fogyatékos
2009. okt. 22. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!