Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni hogy egy lány leszbi vagy bi?
Figyelt kérdés
Külsőre és viselkedésre.2013. júl. 25. 18:19
2/4 MrPifta válasza:
te se ismersz egy meleget sem...
3/4 anonim válasza:
Külsőre nem lehet megmondani. Viselkedésük változó. Valaki nyíltan felvállalja, hogy esetleg leszbi, vagy biszex, valaki pedig inkább úgy titkolja, ahogy csak tudja. Tényleg képesek úgy megjátszani magukat, hogy még csak nem is sejtenéd, hogy leszbi.
De például a biszexeknél csakori, hogy nem lógnak folyton a férfiak nyakán, illetve szokták bámulni az azonos nemű lányokat. Tehát ha az illető, akiről feltételezed, hogy biszex, és olyan lányokat bámul hosszú ideig, akik szerinted mondjuk tök átlagosak. A leszbikusok pedig általában minden fiút ugyanúgy utasítanak el, ezt érdemes megjegyezni. A hetero lányokra ez nem igaz. A leszbikusok pedig nem igen foglalkoznak a férfiak vonzerejével.
Remélem kicsit tudtam segíteni :)
4/4 anonim válasza:
Külsőleg sehogy. Én egyszer két hónapig udvaroltam egy leszbi lánynak ami után felvilágosított, hogy mi az oka amiért nem bujt velem ágyba. Tanultam az esetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!