Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem hív (mobilon), és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hív (mobilon), és nem vesz fel msn-re. Akkor nem akar tőlem semmit?

Figyelt kérdés

Nemrég megismertem egy házibuliban egy srácot, és minden jól ment, de nem akartam rögtön fejest ugrani, és nem volt semmi (csók se, bár Ő akarta volna). A buli végén kikísért a kapuig, és azt mondta, hogy akkor majd keres... Itt lakik egy utcányira, nem kéne nagyon megerőltetni magát, hogy kihívjon pl sétálgatni. A bulin elkérte a telószámomat. Nem hívott. Én bejelöltem myvipen, visszajelölt, de még csak meg se nézte az adatlapomat. Keveset ivott, így nemis arról van szó, hogy nem emlékszik rám. Mivel nem történt a buli óta semmi - pedig már 1 hete volt a buli -, azt gondolom, nem akar tőlem semmit. Így van?:D Akkor minek hajtott rám a bulin? Nem hiszem, hogy csak azt akarta...:D Főleg a buli végén tekert nagyon. Ő nem keres, én meg nem fogom keresni, mert ha ő nem akar tőlem semmit, akkor minek?

16/L

2009. okt. 22. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azt várja, hogy Te keresd.
2009. okt. 22. 16:47
 2/6 Adjii válasza:

szijja:)

kb velem is ez a helyzet:S már lassan egy hete megigérte hoogy hív és semmi..

ne sértődj meg de nem hiszem hogy fog keresni, abbol indulok ki ha igazán akarunk valamit teszünk is érte! Sztem ne is gondolj rá hátha akkor tesz vmit;)

azért én remélem hogy felkeres:)

2009. okt. 22. 16:49
 3/6 A kérdező kommentje:

De én már bejelöltem myvipen. Nem elég?:D Simán felvehetne msn-re, vagy akármi.:D De Ő még az adatlapomat se nézte meg...

Nekem pedig nincs meg a tel.száma, mert csak Ő kérte el az enyémet.

2009. okt. 22. 16:49
 4/6 anonim ***** válasza:
figy, a pasik, ha megismernek egy buliban egy lányt, MINDIG elkérik a telefonszámát. ne kérdezd, miért, mert nem tudom, de tényleg mindig elkérik, még akkoris, ha nem akarnak semmit. szerintem csak simán jól szórakozott veled egy este, aztán ennyi, de úgy volt 'logikus', hogy elkéri a számod. ha tényleg akarna valamit, tenne is érte. 17/L
2009. okt. 22. 17:50
 5/6 A kérdező kommentje:
hát ez az...:/
2009. okt. 22. 20:22
 6/6 anonim válasza:
Ne buliban ismerkedj te ocska RIBANC!!!
2009. okt. 22. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!