Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti hány éves koruktól nevezitek férfinak a pasikat?
Én a 18 éves páromat férfinak nevezem :)
"Álmaim férfija"
Sztem kb 16-17 év körül lehet már mondani rájuk h férfiasodik...
de a mai PÁWA b*zikra csak annyit mondok: kislány^^
Nem igazán életkortól, inkább a kontextustól függ nálam, hogy melyiket használom.
Pl. "Tegnap megismerkedtem egy pasival." Ezt a mondatot nem tudnám férfival elképzelni. Abban a kontextudban, hogy "Mit gondol egy férfi, amikor..." már sokkal inkább, és valószínűleg a 25 felettiekre gondolnék. De ennek az lehet az oka, hogy ilyenkor az esetemben szóba jöhető potenciális jelöltekre gondolok, akik 25 év felettiek, mert alapvetően nálam idősebb párt keresek.
20-25 éves kor között viszont mindenképpen srác, alatta kisfiú/kissrác. Lányok kb 30-ig kislány - akkor is, ha idősebb nálam, valahogy így alakult a szóhasználatom.
nem kortól függ, hanem hogy kiérdemli-e.
ismerek olyan 18 évest akinél teljesen természetesnek érzem hogy férfiként gondolok rá, viszont olyan 30-ast is, aki meg csak pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!