Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 1 éves évfordulóra tippek? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 éves évfordulóra tippek? Ti mit adtatok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 09:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne ess túlzásba,valami apróság, a "klasszikus" a lánynak virág, a fiúnak egy jó kis üveg bor, amit elszopogattok.:)

Inkább a gesztus a fontos. Vagy pl ha van valami vicces emléked az egy év alatt, ki lehet azt is "hegyezni". Saját példám, amikor először voltunk kirándulni csaptunk egy nomád kajálást, kiflit tunkoltunk poharas tejfölbe. Mivel nem ismertem a páromat, hogy viszonyul az ilyen kajáláshoz, a jégkrémes hűtőből elcsentem egy műanyag kanalat, hogy tutira ne legyen gond és a lelkére kötöttem, hogy vigyázzon rá. Na, mire a kajálásra került volna a sor kiderült, hogy a kosárba maradt. Persze egész nap zrikáltam ezért.:)) Így kaptam pár zacskó műanyag kanalat ajándékba...=D

Hidd el, sokat érnek az ilyen apróságok!:)

2009. okt. 22. 10:02
 2/6 anonim ***** válasza:
2009. okt. 22. 10:13
 3/6 anonim ***** válasza:
23%
szarj a mellére és csapkodd szét egy kínai papuccsal
2009. okt. 22. 13:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez vicces,pont én "osztom az észt",pedig nem volt még barátom.Remélem,azért tudok 1-2hasznos dolgot írni:)

Először is amit előttem írtak a tánc,nos hozzá zene?Leginkább valami olyan kéne,amit mindketten szerettek és jól lehet rá táncolni:)

Jó lenne tudni,fiú vagy lány vagy.

Ha fiú:valami kedves kis ékszer.Pl.:lehet kapni szív alakú medált,amit eltörtök és a fele nála fele nálad van.Vagy egy szép fülbevaló.A fényképalbum nagyon szép dolog,de ha valami okból kifolyólag nem akarsz azt adni,akkor egy közös képre írsz egy idézetet ami igaz rátok és beleteszed egy szép keretbe.Ez is nagyon szép,szerintem.Ha tudsz főzni/sütni meglepheted egy vacsorával,nem kell túl bonyolítani a dolgot.Az is szép,ha mondjuk sütsz muffint és együtt megeszitek.A muffinba pl. lehet kis papírra írni feladatokat,amiket meg kell csinálnia annak aki azt a muffint megeszi.Ha a lány szereti a mécseseket,füstölőket akkor illatos mécsesnek vagy a kedvenc illatú füstölőjének biztos örülne.

Ha lány vagy:fényképalbum,bekeretezett közös,vacsora,vagy csak kis süti lány részéről is nagyon szép gondolat.Ezen kívül fiúk esetében is lehet ékszert választani:)

Hirtelen ezek jutottak eszembe,remélem tudtam segíteni:)

14,5/L

2009. okt. 22. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:
3. te nagyon értelmes vagy..!
2010. febr. 2. 15:25
 6/6 anonim ***** válasza:
mi elsétáltunk oda ahol össze jöttünk és felidéztük az emlékeket utána átadtuk az ajándékokat én rózsát meg egy bögrét kaptam aminek a másik fele nála van ő pedíg tortát egy gyertyával+kapot még egy szép képeslapot és egy szerelem kártyát
2010. aug. 12. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!