Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miért várt meg a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért várt meg a csaj munka után?

Figyelt kérdés
Tegnap történt, hogy bár lejárt a munkaidőnk, nekem még akadt pár percre elfoglaltságom. A lány türelmesen megvárta, amíg végzek, annak ellenére, hogy nyugodtan elindulhatott volna, amúgy sem egy irányba megyünk. Ráadásul egész nap össze vagyunk zárva, szóval ennyi idő alatt nyugodtan elege lehetne belőlem. :) Egyébként jó viszonyban vagyunk, ezzel nincs gond. Nem akarok belemagyarázni semmit az egészbe, de nem értem, miért várt meg, amikor általában mindenki elhúz. Szerintetek mi lehet ennek az oka? Elsősorban lányok válaszát várnám, de persze mindenkitől szívesen veszem a normális megjegyzéseket.

2013. júl. 23. 21:09
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Addig ne lépj komolyat ameddig van barátja. De jó ha érzi, hogy kellene neked... ha alakul valami köztetek akkor úgyis lépni fog. Vigyázz nehogy egy lezáratlan kapcsolatban legyél harmadik, az senkinek sem lesz jó... de neked főleg nem!
2013. júl. 23. 23:05
 12/24 A kérdező kommentje:

Ki tudja, meddig lesz barátja, de van egy olyan érzésem, hogy azért nem 100%-ig elégedett a lány a kapcsolatával. És hát szerintem (nagyon sarkítva) bárki bármikor elszeretheti őt a barátjától, és őszintén szólva nem nagyon szeretném, hogy valaki megelőzzön. :) Észrevétlenül kialakultak bennem az érzések, és külön megnehezíti a döntést, hogy ő egyáltalán nem elutasító velem. Másrészt meg nemsokára elmegyek máshová, és utána már kevesebbet fogunk találkozni, illetve nyilván nehezebb lesz újra kialakítani azt a közvetlen viszonyt, ami most megvan. Szóval valamilyen szinten jó lenne a "meleg vasat" ütni, és titokban azt remélem, hogy otthagyja a barátját.

Ma szabadságon voltam, de keresett a lány, mert segítségre volt szüksége. Aztán a végén kérdezte, hogy akkor reggel úgy megyek-e, ahogy szoktam, és hogy akkor holnap megyünk-e. Párszor már megbeszéltük, hogy ez lesz az a nap, most mégis rákérdezett. Oké, hogy neki is lenne maszek ügye (bár az halasztható lenne, szóval emiatt nem kellene izgatnia magát), de mégis megfordult a fejemben, hogy mi van, ha ő is várja a holnapot, és azért kérdezett. Sokat gondolkodtam azon, hogy megfogom a kezét, megsimogatom az arcát, és ha lesz bátorságom, akkor megcsókolom, utána meg majd kiderül. Itt motoszkál bennem az, hogy nem vagyok teljesen esélytelen nála, és azért nagyjából megfelelne a nem létező "ideálomnak", csak hát ugye a barátja... A srác után másodiknak lenni talán nem lenne jó, de fogalmam sincs, hogy ezt vállalnám-e, és beérném-e ennyivel. Igazából azon töprengtem, hogy ok nélkül valószínűleg nem tűrné a viszonylag gyakori testi "közeledést", és hát a közös programra is elvileg igent mondott, vagyis az talán jelent valamit, hogy a barátja mellett velem is eltölti az idejét. Persze megvan a veszélye annak, hogy mindkettőnket ki akarjon használni, de én nem ilyen embernek ismertem meg őt. Úgyhogy nem tudom, hogyan tovább, de nagyon vonzódom hozzá. Koppanni nem akarok, semmilyen formában sem, szóval próbálom megtalálni az arany középutat.

2013. júl. 24. 19:31
 13/24 anonim válasza:
Megértelek :) majd látod milyenek a reakciói a közeledésedre és tudni fogod mit kell tenned!! Sok sikert :) remélem le írod majd, hogy mi lett a vége :)
2013. júl. 25. 17:58
 14/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mit kellene tennem, mert tapasztalatlan vagyok. Hát amúgy furcsán alakult a mai nap, végül is elmentünk délelőtt, bement a dokihoz, én vártam rá vagy másfél órát (nem mentem be vele a váróba sem, kint vártam). Bocsánatot kért, de mondtam, hogy nincs miért, és meg is jegyezte, hogy nincs hozzászokva az ilyen türelmességhez, a barátja ilyenkor már hisztizni szokott. Aztán mondtam neki, hogy ígértem még valamit, veszek neki valamit, erre elmosolyodott. Elmentünk a fagyizóba, vettem neki fagyit, de nem tudtunk leülni, mert sietnünk kellett vissza. Megette, megköszönte, én mondtam, hogy majd egyszer talán több időnk lesz leülni is, de erre nem szólt semmit. Délután megint egész jól elvoltunk, többször hozzáértem (párszor véletlenül is), egyszer megsimogattam az arcát, meg sokat nevetgéltünk, de nem mertem "úgy" közeledni hozzá. Egyszer úgy érzem, hogy igen, többet érek, mint a barátja, és ő is többre tart, utána meg úgy, hogy semmi értelme nem lenne, mert őt szereti. Nem tudom, mi lenne, ha próbálkoznék nála, ez így csak őrlődés. Viszont félek a kudarctól, illetve inkább a beégéstől, hogy kiderül, hogy akarok tőle valamit. Lehet, hogy ő is bizonytalan, és csak az én kezdeményezésemre vár, aztán kilépne a mostani kapcsolatából, de az is lehet, hogy megint az lenne, mint mindig, hogy "bocs, de nem érzek irántad semmit, félreértettél, én semmit sem akarok stb.". Itt vagyok két tűz között, és nem tudok eligazodni a lányon. Miért enged minden érintést, miért fagyizik velem, ha abszolút nem akar semmit? Vagy csak havernak tekint? Teljesen kész vagyok, nem tudom, merre induljak, és nincs bátorságom "úgy" kezdeményezni, vagy kimondani azt, hogy kezdek többet érezni iránta.
2013. júl. 25. 19:31
 15/24 anonim válasza:
De ha nem próbálod meg, akkor őrlődhetsz azon, hogy mi lett volna, ha...?! Ha nem esne neki jól a törődésed és nem érezne valamit nem akarná a társaságod és nem kérne azokból az érintésekből :) jó úton haladsz, tedd félre a bizonytalanságod és majd alakul a dolog.
2013. júl. 25. 20:28
 16/24 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy ha megtudja, hogy többet érzek és többet akarok, de ő meg nem akar semmit, akkor utána ciki lesz a szemébe nézni. És ha ő csak haveri törődést, érintéseket lát ebben? És mit csináljak/mondjak, ha rá akarom őt vezetni, hogy többet szeretnék? Ő is falubeli, így még kényesebb a dolog, mint egy olyannak szerelmet vallani, akiről tudom, hogy soha többé nem látom. A másik oldalról meg ott van az, hogy tényleg simogathatom, az arcát is megérinthettem, és pl. a fagyira is mondhatott volna nemet. Szóval szerinted ilyenkor konkrétan mit lehet tenni?
2013. júl. 25. 20:46
 17/24 anonim válasza:
Szerintem ő is gondol többre... legalábbis amiket eddig írtál az erre utal... puszild meg ha arra jól reagál jöhet több is :) és így nem lesz kínos ha nem jön össze semmi akkor sem.
2013. júl. 26. 19:22
 18/24 A kérdező kommentje:
Említettem neki, hogy hiányozni fog, ha elmegyek, mondta, hogy neki is rossz lesz, mert kivel fog nevetgélni. Tegnap megsütötte az olaj a kezét, így ma adtam rá neki egy puszit, és kicsit nevetett, majd megszólalt (talán enyhe szemrehányással), hogy "ez most jó volt". Amikor a gépen magyaráztam neki valamit, akkor mellettem ült, és olyan közel hajolt oda, hogy szinte összeért az arcunk, és gondoltam is arra, hogy hirtelen megpuszilom, csak nem mertem. Mintha benne is lenne valami bizonytalanság, mert elvileg meg egész jól elvan a barátjával. Másrészt meg viszonylag közel kerültünk egymáshoz is lelkileg, pl. hogy ki mitől fél(t), mondta, hogy ő a bezártságtól, meg nem meri megfogni a csirkét, nehogy megcsípje, én mondtam, hogy korábban sokat görcsöltem, amikor telefonálnom kellett stb. Szóval nem egyszerű, mert mintha lenne közeledés, csak közben meg mindketten félünk talán, vagy nem is tudom. Úgy érzem, hogy nem illik hozzá a barátja, többet érdemelne, a srácot nem ismertem meg kimondottan intelligensnek. Viszont nem tudom, hogy ha be is vallanék a lánynak mindent, akkor szakítana-e, de lehet, hogy ő is vár valami ilyesmire, nem tudom. Csak közben meg ott van az, hogy elég sokat beszélnek telefonon is, meg a lány is emlegeti őt, szóval fogalmam sincs, mi legyen.
2013. júl. 26. 20:27
 19/24 anonim válasza:
Nem könnyű... de vállalni kell a kockázatot ha kell a lány. Azóta nem történt semmi?
2013. júl. 28. 19:08
 20/24 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi, hétvégén asszem nem volt itthon, holnap megint kezdjük a melót, aztán majd meglátjuk. Kicsit izgulok, mert tudom, hogy lépnem kellene, csak félek is.
2013. júl. 28. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!