Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért várt meg a csaj munka után?
Ki tudja, meddig lesz barátja, de van egy olyan érzésem, hogy azért nem 100%-ig elégedett a lány a kapcsolatával. És hát szerintem (nagyon sarkítva) bárki bármikor elszeretheti őt a barátjától, és őszintén szólva nem nagyon szeretném, hogy valaki megelőzzön. :) Észrevétlenül kialakultak bennem az érzések, és külön megnehezíti a döntést, hogy ő egyáltalán nem elutasító velem. Másrészt meg nemsokára elmegyek máshová, és utána már kevesebbet fogunk találkozni, illetve nyilván nehezebb lesz újra kialakítani azt a közvetlen viszonyt, ami most megvan. Szóval valamilyen szinten jó lenne a "meleg vasat" ütni, és titokban azt remélem, hogy otthagyja a barátját.
Ma szabadságon voltam, de keresett a lány, mert segítségre volt szüksége. Aztán a végén kérdezte, hogy akkor reggel úgy megyek-e, ahogy szoktam, és hogy akkor holnap megyünk-e. Párszor már megbeszéltük, hogy ez lesz az a nap, most mégis rákérdezett. Oké, hogy neki is lenne maszek ügye (bár az halasztható lenne, szóval emiatt nem kellene izgatnia magát), de mégis megfordult a fejemben, hogy mi van, ha ő is várja a holnapot, és azért kérdezett. Sokat gondolkodtam azon, hogy megfogom a kezét, megsimogatom az arcát, és ha lesz bátorságom, akkor megcsókolom, utána meg majd kiderül. Itt motoszkál bennem az, hogy nem vagyok teljesen esélytelen nála, és azért nagyjából megfelelne a nem létező "ideálomnak", csak hát ugye a barátja... A srác után másodiknak lenni talán nem lenne jó, de fogalmam sincs, hogy ezt vállalnám-e, és beérném-e ennyivel. Igazából azon töprengtem, hogy ok nélkül valószínűleg nem tűrné a viszonylag gyakori testi "közeledést", és hát a közös programra is elvileg igent mondott, vagyis az talán jelent valamit, hogy a barátja mellett velem is eltölti az idejét. Persze megvan a veszélye annak, hogy mindkettőnket ki akarjon használni, de én nem ilyen embernek ismertem meg őt. Úgyhogy nem tudom, hogyan tovább, de nagyon vonzódom hozzá. Koppanni nem akarok, semmilyen formában sem, szóval próbálom megtalálni az arany középutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!