Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benedek98 kérdése:
Az ga'z ha 15 vagyok e's ma'r az igaz szerelmet keresem?
Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 20:48
2/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy még ilyenkor meg tudod találni.
3/9 anonim válasza:
nem... nem gáz.... ha mindenki belegondol ( aki már kissé idősebb ) ő is gondolkozott már ilyeneken, lehet 15 évesen nem lesz nagy siker, de próbálkozz, hátha mégis menni fog :) 21/L
4/9 anonim válasza:
Nem gáz, sőt szerintem ez lenne a normális, ha a veled egykorúaknak ez lenne a kialakult képük a szerelemről. Az már más történet, hogy mindennek megvan a maga ideje, és mindent ki kell várni. Ez persze nem azt takarja, hogy nem ismerkedhetsz, meg ilyenek, hanem hogy vannak bizonyos dolgok, amiknek korhoz kötötteknek kellene lenniük.
5/9 anonim válasza:
Nem az, csak ha nagyokat csalódsz, azok kihatással lehetnek a későbbi életére. Tapasztalat 15/F
7/9 anonim válasza:
nem...én is azt keresem, csak sajnos kevés sikerrel, mert ebben a korosztályban a fiúk túlnyomó többsége csak meg akar b szni valakit, aztán otthagyni, mert "egyszer élünk :O"..
15l
8/9 anonim válasza:
Nem gáz, én is ezt csinálom, csak kevés sikerrel:( De osztálytárssal NEM SZABAD (vannak kivételes esetek) és sok az éretlen lány/fiú. Csak éld az életed, ismerkedj, haverkodj, csinálj, amit szeretnél.
9/9 anonim válasza:
Pff ezt is a média erős hatása miatt kérdezed. Sose keress alkalmit, csak az igazit. Ezt persze nem kell a pasi orrára kötni, mert megijedhet tőle. Sőt, meg is fog. De hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!