Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pici cici krízis? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pici cici krízis? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eddig a pontig egy magabiztos lánynak mondhattam magamat, de most már 17 évesen rá kellett jönnöm, hogy bizony nem fognak tovább nőni a melleim, hisz a családban mindenki másnak kicsik. Ami ráadásul csúnyábbá teszi őket, az az, hogy még csak nem is egyformák és régen volt egy lovas balesetem, amitől a mellkasom egyik oldalán pár borda kintebb áll. Ezzel a problémával, ugyan fel kerestem egy erre szakosodott orvost, de csupán annyit tudott mondani, hogy "esztétikai hiba". És ami azt a maradék önbizalmamat is derékba töri: a nővéremet még kisebbekkel áldották meg, aki 22 éves és még egyszer se volt párkapcsolata. Eltűnődtem, hogy vannak ilyen állítólagos (") mellnagyobbító tabletták ill. krémek, hogy ki lehetne próbálni, hát ha használna valamit, de sajnos sokaktól hallottam , hogy ez mind csupán pénzkidobás.

Szerintetek mit csináljak..

2013. júl. 23. 09:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kétféle férfi van: melles és segges. A segges típust a legjobb mellű nők se nagyon izgatják, ha laposak hátul, ugyanakkor a jó combok és a popsi vonzza őket, mindegy, milyen melleid vannak. Komolyra fordítva a szót, a nővéred valamit rosszul csinált, amit Neked nem szabad megismételned. Rengeteg kismennű nőnek van barátja, férje, vagy amire éppen vágyott. Szerezz önbecsülést és önbizalmat. Én se vagyok szép, de erre ritkán gondolok, és akkor se zavar.
2013. júl. 23. 11:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy egy olyan férfi, aki mondjuk 8 évet élt egy 75E mellméretű nővel, valószínűleg a fél karját odaadná egy jó szexért Veled. :)
2013. júl. 23. 11:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem jó a nagy mell. Tévedés. Meg lehet ám hamar unni! Átlagos, B-s, esetleg C-s kosárméret megfelelő, de az A-s is jó. Nem ezen fog múlni egy párkapcsolat :) Ha igen, akkor az nem számított sosem annak...
2013. júl. 23. 20:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Én kimondottan a kis melleket szeretem! Megismerhetlek? Privát?
2013. júl. 24. 12:44
 15/15 anonim ***** válasza:

fölösleges ezen aggódni....nekem is kicsi a mellem

17/F

2013. júl. 24. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!