Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért bírják annyira a gazdag, ingyenélő, jóképű nethuszárokat?
Figyelt kérdés
Rengeteg olyan ismerősöm van egyetemen, akinek van csaja, mégpedig szép és okos. Ők maguk nem okosak, bukdácsolnak az egyetemen, apuka tartja el őket, csak a partinak élnek. Egész nap csavarognak a haverokkal szeminárium ideje alatt is, vagy ülnek a gép előtt és a vaterát figyelik és képesek egy aukciót 8 órán át is figyelni az aukció vége előtt, hogy licitáljanak. Persze a pénzt az így vásárolt motorra, laptokra, ájfónra nem ők keresték meg, hanem a fater. Egyszerűen irritálóak, mégis tapadnak rájuk az elvileg okos, egyetemista lányok. Lányok miért vagytok vakok? Tisztelet a kivételnek.2013. júl. 23. 09:46
11/12 anonim válasza:
Mivel az alacsony és vékony fiús kérdések kikoptak a divatból,most itt egy újabb trend,a szegény egyetemisták siránkozásai.
Most írhatnám a mai ötödik olyan jellegű kommentemet,hogy minden mentalitás kérdése,de falra hányt borsó,ahogy nézem.Írhatnék litániát a gonosz fiúkról,akiknek a plázmacska külső az elsődleges,de nem teszem,mert felülkerekedtem a frusztráltságomon,ami neked,Kérdező,még nem sikerült.Tekintve,hogy szerintem ma nem ez az első ilyen jellegű kérdésed,vagy csak a téma lett igen felkapott.
12/12 anonim válasza:
Nem tudom felfogni, hogy miért kell általánosítani. Ez az egész párkapcsolat téma nagyon egyszerű. Olyan párt keress, aki hasonló hozzád. Én pl. egyetemista, kedves, humoros és intelligens lány vagyok, külsőre sportos és ápolt, aki szeret moziba és színházba is járni, nyilván egy hozzám hasonló párt fogok keresni. Mit kezdjek egy olyannal pl. aki nem hajlandó a segg.t sem felemelni a gép elől? Vagy nem érdekli a művészet, nem szeret olvasni, stb.? Semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!