Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy mikor megyek az utcán és hátulról jön egy kocsi akkor a legtöbb pasas kihajol, megbámul hátulról de mikor előröl is megnézne visszahajol? Pedofilok vagy az én arcom ronda? 13/L
# 8
Nehogy azt hidd már hogy az értelmiségi réteg egy fokkal is különb ezen a téren.
Köszi mindenkinek!
Az a durva hogy ilyen 50-esek is bámulnak...
Velem is ezt csinálták, sőt már 12 éves koromban is fütyültek utánam páran, pedig tök kislányos alkatom volt, egyszerű ruhában, na, ma már az ilyeneket biztos szájba verném. 12 évest megfütyül? Elég gáz...
De leginkább 13-14 évesen kezdődtek ezek velem is, akkor is egyszerű ruhákba jártam, kislányosabb alkatom volt. De akkor szinte jött minden korosztály, fiataltól kezdve idősebbig... undorító. Volt mikor este felé a kocsi is megállt mellettem, vagy akár napközben, hogy elvihet-e ide, meg oda. Fütyülgettek, ordibáltak, beszólogattak, kiesett szemekkel bámultak...Ez egészen ment kb 17 éves koromig, mára már komolyabban (20) öltözködöm, és nőiesebbnek nézek ki, most már csak szimplán bámulnak, hogy ne vegyem észre, vagy max összesúgnak a hátam mögött, amit ne halljak.
Meglehet :)
Nem öltözködöm kihívóan.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!