Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek azt jelentik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek azt jelentik, hogy zavarban van? Lent.

Figyelt kérdés

Ma összefutottam a sráccal. Köszöntem neki (hiszen ismerem), amire ő bátortalanul köszönt vissza, a pillantását pedig lefelé fordította a föld felé.. pedig amíg odaértem folyamatosan nézett :D

Vagy pl amikor a buszon futottunk össze, először ő köszönt, majd utána akkor is elfordította a tekintetét, összeszívta az ajkát.. de előtte és utána is bámult.

Nekem ebből az jön le, hogy zavarban van.. pedig mindenki elmondása szerint egy eléggé nagyhangú, stb. .. Ha messziről látjuk egymást akkor is bámul. Lehet h tetszem neki? 16L

2009. okt. 21. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet. Biztos :D
2009. okt. 21. 20:41
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
aztis megkockáztatnám, hogy érzelmeket táplál irántad. Ha csak tetszenél neki, nem lenne enynire zavarba, főleg ha amúgy nagy hangú.
2009. okt. 21. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:

vagy nagyon tetszesz neki, vagy nagyon ronda vagy

de gondolom az előbbi

2009. okt. 21. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Neked bejön a fiú?

Nézd nem akarok kántálni, de ha tetszik a srác, s gyanítod, hogy félénk, vagy zavarban van, tedd meg az első lépést Te.

Lehet egy kicsit ciki, de legalább tisztán látsz.

Nem kell randira hívnod, csak valahol hívd félre, hogy szeretnél vele beszélgetni.

És figylej!

Figyeld a kezeit, a lábait, sok árulkodó jel van, ha valaki zavarban van.

Ahogy írtad, például, hogy kerüli a szemkontaktust.

Vagy csak egyszerűen tisztázd vele, hogy barátok lehettek.

Úgy vettem észre a srác egy csendes udvarló.

Vagy próbáld ki, hogy egy másik sráccal mutatkozol a közelében és közben figyeld a reakciót.

2009. okt. 22. 17:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Természetesen nekem is tetszik :) de már párszor csalódtam és azóta elég bizonytalan vagyok :/

köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!!:)

2009. okt. 23. 16:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy én mindenkinek 100%-ot adtam senkit se pontoztam le, de látom valaki igen..
2009. nov. 1. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!