Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondolnátok, ha egy (viszonylag) csinos lányt látnátok a parkban tanulni így nyáron?
Figyelt kérdés
Nagyon gáz lenne? Kedvem szottyant tanulni jövő tanévre, de itthon unalmas lenne, elmennék inkább a parkba, ott jó a levegő. :) Sok ember szokott ott lenni, gáz lenne, ha egyedül tanulgatnék ott? :D Főleg így nyáron.... xD
Ja és nem nézek ki strébernek, szerintem csinoska vagyok, és kitűnő tanuló sem vagyok, inkább 3-as 4-eseim vannak.
17L
2013. júl. 22. 21:23
11/15 Liz* válasza:
Szerintem inkább ismerkedés céljából szeretnél te a parkban tanulni .. :)De nem hiszem, hogy jó ötlet lenne :S sztem többet érne, ha egy könyvvel ülnél ki vagy inkább strandolni mennél, ebben a jó időben.:)
12/15 anonim válasza:
Háát, szerintem is ismerkedésszaga van a dolognak, am én is azt hinném, h pótvizsgára tanulsz. Nem teljesen hülyeség ha tanulsz nyáron, pl. én is tanulom a c# programozási nyelvet, mert emelt info érettségire készülök, nem tudom mennyi időm lesz rá a matek fakultáció mellett, szóval még hasznos lehet, de olyat tanulj, ami érdekel is, az le fog kötni, hidd csak el nekem... ;-)
13/15 anonim válasza:
azt hogy utána hazamegy maszturbálni
14/15 anonim válasza:
Én tuti azt hinném, hogy pótvizsgára tanulsz. De amúgy szerintem ha csinos lány vagy, az is előfordulhat, hogy valami srác odamegy hozzád ismerkedni. Hajrá! ;)
15/15 anonim válasza:
Hát ha lenne rá lehetőségem, kifektetném a padra vagy asztalra ahol van és megdugnám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!